Publicador de continguts


Constituïda la Comissió no Permanent en relació al futur del Lluís Sitjar


11 d’octubre de 2011

L'objectiu d'aquest grup de treball, presidit pel regidor Jesús Valls, consisteix en promoure una solució consensuada al solar que ocupa l'estadi

Palma, 11 d'octubre 2011.- La Comissió no Permanent relativa al futur del Lluís Sitjar ha quedat constituïda aquest matí en la sessió celebrada a la seu de Gerència d'Urbanisme.

L'objectiu d'aquest grup de treball, la creació del qual va ser aprovada per unanimitat en el ple de l'Ajuntament de Palma del 28 de juliol de 2011, consistirà en analitzar les diferents propostes de futur en relació al solar que actualment ocupa l'estadi Lluís Sitjar per promoure una solució consensuada amb els veïns i comerciants del barri des Fortí i la resta de la ciutat i amb els grups municipals.

La composició d'aquesta comissió no permanent està integrada pels membres de l'equip de Govern municipal Jesús Valls, que ha estat elegit president de la mateixa; Fernando Gilet, Esperanza Crespí, Belén Soto i Gabriel Vallejo i els regidors del Grup Municipal socialista Yolanda Garví - que ocuparà la vicepresidència-, Virginia Abraham i M ª Isabel González i el regidor del Grup Municipal del PSM-IV-ExM Antoni Josep Verger. A més dels membres titulars, la llista d'integrants de la Comissió no Permanent relativa al futur del Lluís Sitjar incorpora, en qualitat de suplents, als regidors José Fco. Hila, Joan J. Mateos i Antonio Donaire, del Grup Municipal socialista, i Maria Soledad Fernández, del Grup Municipal del PSM-IV-ExM.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023