Publicador de continguts


PalmaActiva obre el termini per presentar autocandidatures per al catàleg d’establiments emblemàtics de 2024 


8 de març de 2024

 Palma, 8 d’abril.- PalmaActiva ha obert avui el termini de presentació de candidatures per al catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma. Les sol•licituds que es presentin i les candidatures d’ofici seran estudiades properament per la Comissió Tècnica d’Establiments Emblemàtics. Sota la coordinació de la regidoria d’Economia i Comerç, integren la comissió tècnica les àrees municipals d’Urbanisme i de Cultura, ARCA, la UIB i el Col•legi Oficial d’Enginyers Industrials.


Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, recorda que les sol•licituds s’han de fer mitjançant la seu electrónica de PalmaActiva i han d’incloure una descripció de l’establiment i fotografies interiors i exteriors. El període de presentació d'autocandidatures comença avui 8 d'abril i es perllongarà fins al 8 de maig (inclòs). 


La catalogació dels establiments emblemàtics de Palma gira al voltant de dos requisits que conformen els pilars fonamentals objecte de protecció:


•    Antiguitat: establiments que es varen obrir abans de l’any 1940 o de més de 75 anys i que mantinguin la seva activitat. 
•    Activitat singular: aquella que es distingeix pels coneixements que implica i que són o han estat expressió rellevant de la cultura tradicional balear en els aspectes materials, econòmics i socials. 

Presentació d’autocandidatures: https://web.palmaactiva.com/seuelectronica/

Data darrera modificació: 8 d’abril de 2024