Publicador de continguts


Cort recupera els concerts a Platja de Palma a la Nit de Sant Joan


19 de juny de 2012

Amb un 45% menys de pressupost que l'any passat la nova edició brinda una oferta més àmplia

El festival de reggae Rototom oferirà un dels seus concert a Platja de Palma

Palma, 19 de juny de 2012. - La tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació, Sandra Fernández, ha presentat aquest matí les activitats previstes per a la Nit de Sant Joan. Ha assistit també l'assessor de Participació, Antonio Cardona, i el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Jesús González.

Fernández ha destacat que aquesta nova edició de la Nit de Sant Joan que compta amb un 45% menys de pressupost brinda una oferta més àmplia "recuperant" la festa en dos punts de la ciutat: Parc de la Mar i Platja de Palma.

Si bé l'Ajuntament organitza la festa al Parc de la Mar, la Federació d'Associacions de Veïns col.labora en l'organització, mantenint la programació tradicional, com són, els Correfocs, les actuacions de Ball de Bot, i de grups de rock. Així mateix la tinent de batle ha ressaltat que aquest any i "per primera vegada, els Correfocs estan organitzats íntegrament per Colles de Palma".

En aquest sentit, Jesús González ha agraït l'esforç realitzat pels artistes i sobretot per les Colles de Dimonis de Palma, amb actuacions de Enfocats, Realment Cremats, Quin fum fa!, Endemoniats, Trafoc, i Dracs de Sant Jordi i de Na Coca , sent està la primera vegada que es reuneixen totes les colles per fer la festa al Parc del Mar.

Sandra Fernández ha manifestat l'agraïment a la Federació d'Associacions de veïns de Palma per la col.laboració en l'organització de la festa i per "adaptar-se a les limitacions pressupostàries que han de regir a l'hora de l'organització de qualsevol esdeveniment o festa a Palma". Així mateix l'edil ha assenyalat que s'ha de prioritzar, "si bé, per aquest Ajuntament la Política Social és prioritària, això no significa que no es puguin celebrar les festes i promocionar la ciutat". Per això aquest any s'ha "recuperat" la festa a Platja de Palma amb la realització de concerts. El festival de reggae Rototom, que es realitza a Benicàssim i té un caràcter internacional, en aquesta edició de la Nit de Sant Joan, oferirà per primera vegada un dels seus concerts a Palma de Mallorca, concretament al balneari 13 de Platja de Palma. El concert anirà a càrrec de la cantant de reggae ETANA.

La tinent de batle s'ha mostrat molt il.lusionada amb la celebració d'un concert d'aquestes característiques que posiciona a Palma tant a Europa com a nivell internacional.


Data darrera modificació: 13 de març de 2023