Publicador de continguts


El batle de Palma inaugura el pont de la Policia Nacional amb motiu del 200 aniversari de la creació d’aquest cos


22 de març de 2024

Palma, 22 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, acompanyat pel cap superior de la Policia Nacional a Balears, José Luis Santafé, ha assistit aquest divendres al descobriment d’una placa al “Pont de la Policia Nacional”, situada al passeig de Mallorca, cantonada amb Simó Ballester en reconeixement del 200 aniversari de la creació d’aquest cos.
Durant l’acte d’inauguració d’aquesta placa i després de passar revista amb Santafé a un grup d’agents de la Policia Nacional, el primer regidor de Palma no ha dubtat a ressaltar els valors de la Policia Nacional que han “demostrat sobradament en aquests dos segles la seva gran vocació i esperit de servei”.
Després de recordar que la directa col·laboració entre els diferents cossos de forces de seguretat “és sinònim d’èxit a l’hora de prevenir i erradicar les actituds incíviques i delictives”, Martínez Llabrés ha insistit que la Policia Nacional compta amb “la màxima disposició de la Policia Local de Palma per a col·laborar conjuntament en totes aquelles actuacions que ens sol·licitin, sempre pensant en el benestar i la seguretat dels ciutadans i veïns de Palma”.
El batle ha reiterat que amb aquesta placa amb el nom de “Pont de la Policia Nacional”, “recordam el 200 aniversari de la creació de la Policia Nacional. Aquesta placa representa la necessitat de tenir molt present el missatge que la unió, col·laboració i dedicació de les diferents forces de seguretat han de ser els pilars en què s’han de sustentar els drets i les llibertats de totes les persones”.
Per la seva banda, el cap superior de la Policia Nacional a Balears, José Luis Santafé, ha agraït a l’Ajuntament de Palma que aquest pont rebi el nom de la Policia Nacional, alhora que ha subratllat “la magnífica col·laboració existent entre la Policia Local i la Nacional”.

Data darrera modificació: 22 de març de 2024