Publicador de continguts


El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, inaugura el 12è congrés “Lo que de Verdad Importa”


16 d’abril de 2024

Palma, 16 d’abril de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha participat aquest matí en la inauguració del 12è congrés de la Fundació “Lo que de Verdad Importa”, al Palau de Congressos de Palma, a la qual han assistit uns 1.500 joves d’entre 16 i 25 anys. El primer regidor ha subratllat la rellevància d’educar en valors com l’empatia, la comprensió, el respecte, la responsabilitat, l’honestedat i la tolerància i ha animat els joves presents a l’esdeveniment a formar-se contínuament perquè “l’educació i la formació són eines poderoses que permeten transformar i influir de manera positiva en el nostre entorn”.

La Fundació “Lo que de Verdad Importa” és una plataforma internacional de promoció de valors que fa costat a joves al voltant del món.

A l’acte d’avui hi han intervingut la muntanyera Edurne Pasaban; el CEO d’AUARA, Antonio Espinosa, i l’esportista Toñejo Rodríguez.

Prèviament a la inauguració del congrés, el batle s’ha reunit amb representants del Primer Moviment Lliure de Tabac a Espanya, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l’objectiu del qual és el de sensibilitzar sobre els efectes nocius del consum de tabac.

A aquest acte hi han assistit la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i els consellers d’Educació i Salut, Antoni Vera, i Manuela García, respectivament.

 

 

Data darrera modificació: 16 d’abril de 2024