Publicador de continguts


El batle presideix una reunió amb el Govern, el Consell i l’associació hotelera per a fixar les prioritats de la nova temporada a la Platja de Palma


25 de març de 2024

Jaime Martínez Llabrés ha destacat la futura Ordenança cívica com a eina de transformació de la zona en matèria de seguretat i neteja i per a impulsar la lluita contra els comportaments incívics

Palma, 25 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns, a Cort, amb la participació de representants de les institucions i del sector hoteler, una reunió monogràfica que ha abordat els principals aspectes del procés de modernització i renovació de la Platja de Palma.

A la trobada hi han assistit portaveus de les tres institucions amb competències dins aquest àmbit sectorial i territorial. Concretament, el primer tinent de batle de Turisme, Restauració, Cultura i Esports de l’Ajuntament, Javier Bonet; el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el conseller insular de Turisme, Marcial Rodríguez, i la directora insular de Turisme per a l’Oferta i la Qualitat, Clara del Moral.

Pel que fa al sector, han assistit a la reunió el president i els vicepresidents primer i segon de l’Associació Hotelera Platja de Palma, respectivament Pedro Marín, Margarita Mayol i José Antonio Alarcón. Igualment, hi ha estat present la gerent de l’entitat, Patricia Lliteras.

Amb la celebració d’aquesta trobada, els representants polítics i sectorials han volgut compartir els principals criteris i plans d’actuació que es posaran en marxa a la zona coincidint amb l’inici de la temporada alta.

Segons ha indicat el batle de Palma als seus interlocutors, la prioritat, enguany, és millorar la seguretat, la neteja i els serveis d’aquest indret estratègic de l’oferta turística de la ciutat, per tal de recuperar la marca de qualitat que sempre ha caracteritzat la Platja de Palma arreu del món, i especialment davant els principals destins emissors.

Al respecte, Jaime Martínez ha remarcat la importància que adquireix, per a la consecució d’aquest objectiu, la pròxima entrada en vigor de la nova Ordenança cívica, la qual ha de ser el marc que articuli aquest camí de renovació i impuls de la Platja de Palma, proporcionant una eina efectiva per a lluitar contra els comportaments incívics i la vulneració de la convivència, tal com ja va anunciar a la ITB de Berlín.

Igualment, la reunió ha servit per a posar en valor la importància de la creació del Comissionat de la Platja de Palma, amb l’expectativa d’enfortir les polítiques d’inversió pública a la zona.
Des d’aquest punt de vista, el batle ha insistit en el fet que les administracions públiques han d’impulsar el procés de transformació, de la mà de les empreses i del teixit productiu.

 

 

Data darrera modificació: 26 de març de 2024