Publicador de continguts


El Centre de Protecció animal de Son Reus comptarà per primera vegada amb una zona d'hospitalització animal


13 d’agost de 2010

L'Ajuntament de Palma duu a terme obres d'ampliació i reforma al Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus, amb l'objectiu de construir una zona d'hospitalització animal. Les noves instal.lacions constaran d'un quiròfan, un laboratori d'analítiques, consultes d'exploració i zona de rentat. A més, hi ha zones de quarantena, separades per als animals que hi arriben i els que hi resideixen, per evitar contagis de malalties infeccioses.


Una vegada estigui en marxa la nova zona d'hospitalització animal, tots els animals que arribin a Son Reus seran examinats per un veterinari i se'ls practicaran les analítiques i vacunes necessàries. Si l'exploració determina que l'animal està malalt, romandrà a l'àrea d'hospitalització fins que es recuperi. D'aquesta manera, Son Reus serà un dels primers centres de protecció animal a nivell estatal que presti aquest servei als animals nouvinguts.


Es tracta d'un projecte finançat amb el Fons Estatal pel Treball i la Sostenibilitat del Plan E 2010 del Govern central. EL pressupost del projecte de construcció d'aquesta zona d'hospitalització animal és de 309.000 euros i possibilitarà comptar amb els millors mitjans i instal.lacions possibles per atendre els animals que arriben a Son Reus.


La regidora de Salut i Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma, Begoña Sánchez, ha visitat avui les obres, per supervisar el progrés d'uns treballs que tenen un termini d'execució d'uns cinc mesos.


El Centre de Protecció animal de Son Reus comptarà per primera vegada amb una zona d'hospitalització animal

Data darrera modificació: 23 de març de 2023