Publicador de continguts


El Real Mallorca es compromet a executar les mesures cautelars en el Lluís Sitjar


3 d’octubre de 2011

El club admet que ha incomplert els terminis d'execució però assegura al tinent de batle d'Urbanisme i Habitatge, Jesús Valls, que pagarà les actuacions necessàries per evitar que l'estadi representi un perill per a les persones

Palma, 3 d'octubre de 2011.- El tinent de batle d'Urbanisme i Habitatge de l'Ajuntament de Palma, Jesús Valls, ha rebut aquest matí al secretari del Real Mallorca, Miquel Coca, i Biel Cerdà, vocal de l'entitat vermellona, els qui han transmès el compromís del club d'executar i pagar les mesures cautelars que pesen sobre el Lluís Sitjar per evitar que l'estadi representi un risc per a les persones.

Com es recordarà, aquestes mesures passen per desallotjar a els qui ocupen el recinte de manera irregular, tapiar els buits en la façana per evitar l'accés a l'interior, reconstruir del mur de la zona oest i subjectar de la barana exterior.

Amb aquesta decisió, el Real Mallorca, si bé admet haver incomplert els terminis d'execució, ha posat de manifest la seva voluntat de donar compliment a l'expedient urbanístic en curs. No obstant, Miquel Coca i Biel Cerdà han recordat a Jesús Valls que el Real Mallorca ha interposat un contenciós administratiu pel qual es recorre l'expedient de ruïna econòmica del Lluís Sitjar, que marca el 18 de gener de 2012 com data límit per completar els treballs d'enderrocament de l'estadi. L'Ajuntament de Palma, per la seva banda, ha insistit que no se li ha notificat aquest recurs.

Finalment, Miquel Coca i Biel Cerdà, que han acudit a la reunió acompanyats per tres tècnics, han recordat que, tal com van anunciar divendres passat, el Real Mallorca es farà càrrec de l'enderrocament de l'estadi en el cas que no progressin ni el recurs ni el projecte urbanístic en aquest enclavament de la barriada d'Es Fortí pel qual, segons el club vermelló, s'ha interessat un grup inversor internacional.

El Real Mallorca es compromet a executar les mesures cautelars en el Lluís Sitjar

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023