Publicador de continguts


Els batles de Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor es reuneixen amb l’objectiu d’analitzar mesures per a la millora del servei del taxi als seus municipis respectius


12 de març de 2024

Palma, 12 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaume Martínez Llabrés, s’ha reunit aquest dimarts amb el batle de Calvià, Joan Antoni Amengual, el de Marratxí, Jaume Llompart, i la batlessa de Llucmajor, Maria Francisca Lascolas, amb l’objectiu de cercar punts de trobada que possibilitin la millora del servei del taxi en aquests municipis. A la reunió també hi ha estat present el president de l’Associació d’Autònoms del Taxi, Biel Moragues, i la presidenta de l’Agrupació de Taxis de Calvià i la Part Forana, Mari Carmen Navarro.
Durant la trobada s’han analitzat fórmules diferents per a incrementar la coordinació entre els diferents municipis i oferir una solució a l’actual desenvolupament de l’àrea de prestació conjunta del servei del taxi.
A més, i en paral·lel a la feina que està duent a terme el Govern de les Illes Balears en aquest sentit, els assistents a la reunió han valorat qüestions com l’harmonització de tarifes, la unificació de les diferents emissores i la implantació d’una aplicació única.
Com a continuació de la reunió mantinguda aquest matí pels primers regidors de Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor, els responsables municipals de Mobilitat continuaran treballant amb l’objectiu de fer propostes en la línia indicada.
Tots els batles presents han expressat la seva determinació d’arribar a acords, ja que l’objectiu és millorar la prestació del servei del taxi als seus municipis respectius.

Data darrera modificació: 12 de març de 2024