Publicador de continguts


Els consellers i les conselleres han presentat la II Diada de la Infància i l'Adolescència de Palma


18 de novembre de 2022

El batle, Jose Hila, ha presidit la XIII sessió ordinària del Consell per a la Participació Infantil Ciutat Amiga de la Infància i l'Adolescència. Abans, els consellers i les conselleres han penjat al balcó de Cort la pancarta de Palma Ciutat Amiga de la Infància, una fita que es commemora aquest diumenge 20N.

Els consellers i les conselleres han presentat i convidat a la II Diada de la Infància, que tindrà lloc aquest diumenge per a commemorar els drets dels infants. Per aquest motiu, de 10 a 13 h al parc de les Estacions es faran diverses activitats i tallers, espai per a infants de 0-3, contacontes, Barridiades, circuit d'educació viària, aula activa de l'EMT i moltes sorpreses.

El batle ha traslladat la resposta de totes les àrees municipals sobre els entorns escolars que els consellers i conselleres varen demanar a la passada sessió del mes de maig. En aquest sentit, Hila ha agraït "la feina dels consellers i les conselleres, que ens ajuden a millorar la nostra ciutat". Els infants també han aprofitat el Consell per a demanar sobre l'estat de l'avaluació del primer Pla municipal d'infància i adolescència i el futur pla.

El tinent de batle de Cultura i benestar, Antoni Noguera, ha explicat com s'està elaborant l'avaluació i com hi participaran els consellers i les conselleres. De fet, avui, a la sessió plenària, han fet una dinàmica per tal de recollir les seves idees al futur Pla. "Els infants són i han de ser el centre de totes les polítiques d'infància, que ells i elles donin contingut al Pla d'infància municipal és una responsabilitat i un orgull. No xerram dels ciutadans del futur sinó que treballam amb la infància d'avui que dibuixa la ciutat que desitja", ha dit Noguera.

Durant l'acte, el regidor de Mobilitat, Xisco Dalmau, acompanyat del director general de Mobilitat del Govern, Jaume Mateu, han explicat el projecte de Trambadia als consellers i les conselleres.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023