Publicador de continguts


EMAYA instal·la noves bombes impulsores al llac del Parc de la Mar per oxigenar l'aigua


4 d’octubre de 2011

L'Empresa Municipal ha substituït a més el motor d'impulsió del guèiser i ha reforçat la neteja del mirall de l'aigua i de la zona de superfície

Palma, 4 d'octubre de 2011.- L'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (EMAYA) ha procedit a la reparació i posada en funcionament de les bombes impulsores del Parc de la Mar així com a la instal¿lació d'un nou motor d'impulsió en el guèiser, que presentaven seriosos desperfectes que es traduïa en un increment de la brutícia al llac contribuint a generar una imatge antiestètica.

El passat 22 d'agost es van iniciar les actuacions consistents en la substitució de dues de les quatre bombes mixer d'entrada i sortida d'aigua a la mar que tenen com a funció oxigenar del llac evitant així males olors. Aquestes bombes es trobaven seriosament danyades a causa de l'acumulació de fangs, algues i residus com caps i fil de pescar, entre d'altres, provinents tant del mar com del propi llac.

En relació amb el guèiser, EMAYA ha substituït la bomba d'impulsió que es trobava fora de servei des del passat mes de gener creant un nou equip que ha permès recuperar la potència del raig d'aigua vertical.

Les actuacions d'EMAYA, unides al manteniment del llac mitjançant la recollida de residus des d'una barcassa i els serveis de manteniment i neteja prestats a la zona de superfície que entra en les competències de l'Empresa Municipal, han contribuït a millorar l'aspecte d'aquest referent turístic palmesà.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023