Publicador de continguts


Germans Escalas acull aquest dissabte el II Torneig Internacional de Lluita Olímpica “Illa de Mallorca”


4 d’abril de 2024

La competició, que reunirà 300 esportistes provinents de cinc països i es desenvoluparà ininterrompudament de les 10 del matí a les 5 de l’horabaixa, ha estat presentada aquest dijous a l’Ajuntament de Palma

Palma, 04 d’abril de 2024.- El director general d’Esports, David Salom; el president de la Federació Balear de Lluita i Modalitats Associades, Eusebio Capel, i el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàssar, han presentat aquest dijous, al vestíbul de l’Ajuntament de Palma, el II Torneig Internacional de Lluita Olímpica “Illa de Mallorca”.

La competició tindrà lloc aquest dissabte, 6 d’abril, a la pista del poliesportiu municipal Germans Escalas, amb la participació de 300 esportistes, sumant les inscripcions en les diverses proves.
La jornada esportiva es desenvoluparà de manera ininterrompuda, de les 10 del matí a les 5 de l’horabaixa, amb entrada completament gratuïta per a tots els assistents.

Al llarg de la seva intervenció, David Salom ha explicat que els lluitadors i lluitadores, provinents d’Espanya, Letònia, França, Bulgària i Eslovàquia, competiran en les sis categories de lluita olímpica femenina i masculina: Sub-7, Sub-9, Sub-11, Sub-13, Sub-15 i Sub-17.

El director general també ha posat l’accent en la intenció d’establir lligams de col·laboració amb futurs projectes federatius: “Aportarem el nostre esforç i el nostre compromís per a la realització de proves que puguin obrir nous camins a la ciutadania”, ha explicat.

Per la seva banda, Eusebio Capel ha destacat el gran nivell dels esportistes de les Illes Balears i dels lluitadors que es donaran cita en el Torneig, i ha agraït a l’Ajuntament de Palma el suport per a fer possible la competició: “És molt important la proximitat que hi ha entre el consistori i la nostra federació”, ha indicat.

En representació de l’ens federatiu, també hi han estat presents el vicepresident, Miquel Mañogil, i la gerent, Belén Bárcena.

 

Data darrera modificació: 5 d’abril de 2024