Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés es reuneix a Berlín amb empreses del sector turístic i mitjans de comunicació alemanys, amb la Platja de Palma com a eix central de les reunions


4 de març de 2024

El batle oferirà una roda de premsa, demà dimarts, a les 14.00 hores, a l’estand de les Illes Balears

Palma, 4 de març de 2024.- Una delegació de l’Ajuntament de Palma, encapçalada pel batle, Jaime Martínez Llabrés, el tinent de batle de Turisme, Cultura i Esports, Javier Bonet, la coordinadora general de Turisme i Restauració, Victòria Mulet, i el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, viatgen a Berlín amb motiu de la fira turística ITB.

Durant aquests dies, el batle i la Fundació Turisme Palma 365 tenen previst reunir-se amb empreses del sector turístic i amb mitjans de comunicació alemanys per a explicar-los l’estratègia turística i les actuacions que està desenvolupant el consistori. En aquest sentit, dimarts es preveu una roda de premsa del batle davant mitjans de comunicació, amb la Platja de Palma com a eix central. L’acte tindrà lloc a les 14.00 hores, a l’estand de les Illes Balears.

A més, dimecres està previst que el batle presenti, juntament amb el Consell de Mallorca i el president de l’Associació Hotelera de Platja de Palma, Pedro Marí, la nova campanya promocional que han preparat per a aquesta temporada turística.

A més, en el marc de la fira, la Fundació ha organitzat una àmplia agenda de reunions amb mitjans i empreses del sector per tal de promocionar Palma com a ciutat cultural, cosmopolita, moderna i oberta, amb una àmplia oferta de qualitat, els 365 dies de l’any.

Data darrera modificació: 4 de març de 2024