Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés reitera el seu “compromís inequívoc” amb la seguretat ciutadana i la dotació de recursos materials i humans a la Policia Local


15 de març de 2024

Palma, 15 de març de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha assistit aquest divendres a la presentació dels nous vehicles que s’incorporen al parc mòbil de la Policia Local, que ha tingut lloc al parc de les Estacions .
Durant la presentació de les noves unitats, el primer edil, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Busquets, i el cap de la Policia Local, Guillem Mascaró, ha passat revista als agents policials i ha inspeccionat els nous vehicles.
Martínez Llabrés ha posat èmfasi que una de les prioritats d’aquest equip de govern i de l’Ajuntament de Palma “és la seguretat ciutadana. N’és una prova que més del 25% del pressupost global d’aquest any es destina a la Policia Local, per a complir amb un dels principals objectius de l’equip de Govern, incrementar la seguretat i assegurar la convivència”.
El batle ha recordat, en aquest sentit, que “fa uns dies hem obert una oferta pública d’ocupació per a incorporar 55 nous agents i està previst que abans que finalitzi aquesta legislatura en puguem tenir 300 de nous”.
L’esplanada del parc de les Estacions ha reunit 17 de les 37 noves unitats policials que, segons ha explicat Martínez Llabrés, “constitueixen una clara mostra del nostre compromís de dotar la Policia Local tant de mitjans humans com de mitjans materials suficients”.
El primer edil ha assenyalat que “després d’uns anys on no se li ha donat la importància, el suport i, sobretot, no s’ha duit a terme la planificació a futur que necessita la Policia Local, el nostre compromís és inequívoc, tant amb la dotació de recursos materials com humans”.
El primer edil ha recordat també la feina que s’està duent a terme per a tenir enllestida una nova Ordenança cívica els pròxims mesos i les anàlisis que, gràcies a la incorporació del nou cap de la Policia Local, s’han realitzat per a identificar tots els barris que necessiten una atenció diferenciada i disposar els mitjans necessaris “per a assegurar que delinqüents i incívics no puguin alterar la convivència dels ciutadans de Palma”.
En aquest sentit, Martínez Llabrés ha assegurat que “hem d’actuar d’una manera més contundent davant determinades situacions com la crema de contenidors, la venda ambulant il·legal, patinets elèctrics, pintades vandàliques o no respectar el mobiliari urbà. Per això, en el pressupost d’aquest any també hem inclòs una partida per a instal·lar càmeres de seguretat en algunes zones, així com drons de vigilància. Aquests elements ajudaran que els agents disposin de les eines adequades per a oferir més seguretat a Palma”.

Data darrera modificació: 16 de març de 2024