Publicador de continguts


Jaime Martínez Llabrés presenta la cursa “Ponle freno”, que recorrerà Palma el proper 21 d’abril


9 d’abril de 2024

La recaptació de la prova es destinarà a finançar la incorporació d’un simulador de conducció per a l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca

Palma, 9 d’abril de 2025.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presentat aquest matí la segona de les proves de la cursa “Ponle Freno”, impulsada per Atresmedia al costat de la Fundació AXA, que recorrerà els carrers de la ciutat el pròxim diumenge 21 d’abril, a partir de les 10 del matí.
En la seva intervenció, el batle ha destacat que aquesta prova esportiva “va molt més enllà de l’àmbit esportiu, per a endinsar-se directament en el terreny de les causes socials i fer seu un dels principals reptes als quals s’enfronta el món del segle XXI, com és la seguretat viària”.
A més, també ha volgut subratllar que “després de set anys fora del circuit, Palma s’enorgulleix d’unir el seu nom en la present convocatòria a capitals tan importants com Saragossa, Màlaga, València, Vitòria, Santander, Madrid i Las Palmas de Gran Canària”.
La prova, la recaptació íntegra de la qual es destina a les víctimes d’accidents de trànsit, s’iniciarà al parc de la Mar i comptarà amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km. Concretament, els fons recaptats en la cursa que tindrà lloc a Palma es destinaran a finançar la incorporació d’un simulador de conducció a l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca.
A la presentació hi han assistit el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet; el director general d’Esports, David Salom; el campió mundial de Marató i ambaixador de la cursa, Martín Fiz; Natalia Rico, responsable de Comunicació del circuit “Ponle Freno”; Iñaki Lerga, director general del Centre d’Estudis i Opinió “Ponle Freno”-AXA; Eva Laguna, directora de Màrqueting del Grup CGA; a més de Joan Carulla, director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Palma-Inca i Juan Carlos Enrique, director regional d’Atresmedia.
Després de Badalona, Palma és la segona ciutat que acollirà la cursa solidària. La resta de ciutats són: Saragossa (12 de maig), Màlaga (1 de juny), València (15 de juny), Pontevedra (29 de juny), Vitòria (21 de setembre), Santander (29 de setembre), Madrid (17 de novembre) i finalment Las Palmas de Gran Canària el 22 de desembre.
En aquesta edició l’objectiu és assolir els mil participants. Tant els patrocinadors com el batle han animat els ciutadans a participar-hi i han recordat que “córrer salva vides”.
Els participants poden inscriure’s de manera gratuïta, enviant les seves dades a l’adreça voluntarios@a3eventos.es

Data darrera modificació: 10 d’abril de 2024