Publicador de continguts


Javier Bonet: “Amb ‘De tapes amb Rosa Blanca’ donam suport a una oferta de gastronomia i restauració que és sinònim d'excel·lència i qualitat”


25 / d’octubre / 2023

Palma, 25 d’octubre de 2023.- El centre cultural municipal Can Balaguer ha acollit aquest dimecres la presentació de la quarta edició de la ruta ‘De Tapes amb Rosa Blanca’, que aquest any se celebra del 26 d’octubre al 5 de novembre a més de 40 establiments de restauració i bars de sis barris de Palma.
A l'acte de presentació hi han assistit, a més de restauradors, el director de Relacions Institucionals de Rosa Blanca, Ferran Hidalgo, i Javier Bonet, tinent de batle de Turisme i Restauració de l'Ajuntament de Palma.
Javier Bonet ha destacat la mallorquinitat d'aquest esdeveniment, atès que "estam parlant d'un fabricant de cerveses, Rosa Blanca, amb ADN plenament mallorquí, i cal sumar-hi el perfil autòcton d'aquesta ruta, ja que les tapes han estat elaborades íntegrament amb productes mallorquins de quilòmetre 0”.
Bonet ha subratllat que l'Ajuntament de Palma “aposta clarament per donar tot el suport a una oferta gastronòmica i de restauració que sigui sinònim d'excel·lència i qualitat”.
Després de reiterar que "la tapa s'ha situat com un producte gastronòmic imprescindible que ha conquistat per dret propi la categoria i la consideració d'oferta culinària", el tinent de batle ha assenyalat que "estam oferint el màxim suport a aquestes iniciatives que ens permeten avançar en la potenciació de la cuina, especialment l'autòctona, com a element clau en la dinamització social, econòmica i turística de Palma”.
Per la seva banda, Ferran Hidalgo ha posat de manifest que aquesta ruta “és original perquè les tapes són úniques des del punt de vista gastronòmic i reivindiquen una proposta gastronòmica creativa que reforça la tradició i el bon gust i que, sobretot, aposta pel producte local”.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023