Publicador de continguts


L’Ajuntament posa en marxa el programa B@les, perquè pacients derivats dels centres de salut puguin realitzar exercici físic supervisat


22 de maig de 2024

L’activitat té un pressupost de gairebé 100.000 euros i es desenvoluparà als pavellons de Son Moix, Germans Escales i Rudy Fernández

Palma, 22 de maig de 2024.- La Junta de Govern ha aprovat autoritzar la despesa per a contractar un servei que organitzi, coordini, executi i avaluï el programa B@les i altres programes d’exercici físic.
B@les, segons ha explicat la portaveu de l’equip de Govern, Mercedes Celeste, és un programa de prescripció mèdica per a l’exercici físic que segueix les indicacions del Pla de promoció de l’activitat física de les Illes Balears.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és atendre els pacients derivats dels diferents centres de salut que tenen necessitat de realitzar exercici físic de forma supervisada, ja que són persones afectades per patologies cròniques o per necessitats especials. Aquesta supervisió, segons ha remarcat Celeste, ha de ser realitzada per professionals amb títol en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i han de comptar amb formació específica en matèria de salut.

Aquesta activitat, que es desenvoluparà als pavellons municipals de Son Moix, Germans Escales i Rudy Fernández de l’IME, té un pressupost de 99.850 euros i una vigència de 2 anys, prorrogable un més. El servei, així mateix, estarà operatiu des de principi d’octubre fins al mes de juliol de cada exercici.

Data darrera modificació: 22 de maig de 2024