Publicador de continguts


L’EMT incorpora 15 conductors nous al servei d’autobusos


16 de maig de 2024

Aquests professionals varen consolidar la seva plaça a la darrera convocatòria i s’incorporaran plenament al servei d’aquí a uns dies

Alhora, l’EMT Palma ha convocat un nou borsí de reforç de temporada de fins a 150 conductors addicionals, que estarà obert fins al dia 26 de maig per als que facin el tràmit a través de registre electrònic

Palma, 16 de maig de 2024.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma ha incorporat aquests dies un total de quinze nous conductors procedents de la darrera convocatòria d’estabilització de places. Els professionals, nou homes i sis dones, han estat rebuts a les cotxeres de l’EMT Palma pel regidor de Mobilitat, Antonio Deudero, i el gerent de l’EMT Palma, Juan José Elías.
Deudero els ha donat la benvinguda a l’EMT, un servei essencial que atén les necessitats de mobilitat no només dels residents a Palma, sinó també de ciutadans d’altres parts de Mallorca i d’altres illes, així com de milions de visitants cada any.
Els nous conductors s’incorporaran els pròxims dies a la xarxa de l’EMT Palma, que reforçarà així la seva plantilla i arribarà a un total d’uns 650 conductors per a donar servei a 40 línies, algunes amb diferents itineraris, inclòs el servei nocturn.

La seva incorporació es produeix després d’una setmana de formació específica aplicada al lloc de treball, per a familiaritzar-se amb sistemes com la targeta horària, la màquina de bitllets o el Reglament del transport urbà de viatgers de Palma, entre altres aspectes. També han rebut formació en resolució de conflictes i prevenció de l’estrès, la salut laboral i l’atenció al client, completada amb pràctiques durant tres dies acompanyats per conductors veterans.
Aquests reforços, juntament amb altres mesures adoptades per la direcció actual, tenen com a objectiu reforçar el servei per a donar resposta a les necessitats de la ciutadania, ja que s’ha incrementat el nombre d’usuaris un 40%.

Nova convocatòria oberta

D’altra banda, l’EMT Palma ha obert recentment la convocatòria per a constituir una nova borsa de treball de fins a 150 places de personal conductor pel procediment de concurs de mèrits. La convocatòria, que està disponible a la seu electrònica de l’EMT Palma (https://emtpalma.eadministracio.cat/info.0), estarà oberta fins al dia 26 de maig per als qui facin el tràmit a través del registre electrònic, o fins al divendres 24 de maig a l’horari estipulat per als qui vulguin presentar la documentació de forma presencial. Tots els detalls es troben recollits a la convocatòria.
L’objectiu d’aquest concurs de mèrits és que sigui un procediment àgil i ràpid per a poder incorporar el màxim nombre de conductors el juny, per a poder garantir la prestació d’un servei públic suficient per als usuaris.

 

Data darrera modificació: 17 de maig de 2024