Publicador de continguts


L’EMT incorpora 15 nous conductors i en consolida 59 més


29 d’abril de 2024

L’empresa municipal de transports posarà en marxa el procés de selecció de 150 conductors per a reforç de temporada

Aquesta mesura permetrà ampliar les freqüències i potenciar el servei del transport públic

Palma, 29 d’abril de 2024.- L’EMT ha conclòs el procés d’estabilització de nous conductors de l’empresa municipal, que ha donat com a resultat l’estabilització de 59 places. A més, l’EMT incorpora 15 nous conductors més, que permetran ampliar i millorar les actuals freqüències i potenciar el servei.
El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, ha explicat que “finalitzat el procés d’estabilització de conductors, s’han consolidat 59 places, 36 de les quals corresponen a homes i 23 a dones”.
A més, ha afegit que “s’han incorporat 13 noves places de conductors, 7 de les quals són homes i 6 dones, i cal sumar-hi 2 places destinades a necessitats especials”.
Deudero ha avançat que “a més de l’estabilització d’aquestes places, s’iniciarà immediatament el procés per a disposar de 150 places per al reforç de temporada”. Aquest procés permetrà la circulació de més vehicles, disponibles després dels reforços del taller. Cal recordar que ara hi ha autobusos addicionals per a atendre la demanda, que s’ha incrementat un 40% a causa de la gratuïtat del transport públic”.
El responsable de Mobilitat ha explicat que el mes d’octubre passat, l’EMT va incorporar nou tècnics més al seu taller amb l’objectiu de reforçar el servei de manteniment i reparació dels autobusos de la flota.
Aquests nous mecànics es varen sumar a la trentena de professionals que ja treballaven al taller, repartits en torns de matí, horabaixa i nit. Aquests reforços, i altres mesures adoptades per la Gerència de l’EMT i l’Ajuntament de Palma, tenen com a objectiu que els autobusos es puguin reparar i reincorporar a la xarxa tan ràpidament com sigui possible, després d’haver patit una avaria, incrementant la disponibilitat de vehicles i millorant el servei a la ciutadania.
Finalment, el tinent de batle ha destacat que “amb aquest procés, comptam amb 15 conductors addicionals, que se sumaran als 150 conductors de reforç de temporada i el procés de selecció dels quals posarem en marxa immediatament. Amb els 150 de reforç, que s’incorporaran els pròxims mesos, podrem anar millorant encara més el servei de transport públic que ofereix l’EMT de Palma”.

Data darrera modificació: 29 d’abril de 2024