Publicador de continguts


La reforma del camp municipal de Verge de Lluc avança a bon ritme


26 de març de 2024

El projecte preveu la instal·lació de gespa híbrida per a la pràctica de futbol i hoquei, i una graderia amb capacitat per a 120 espectadors

Palma, 26 de març de 2024.- Les obres de reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives de Verge de Lluc progressen segons les previsions. A hores d’ara, el terreny ja disposa de la primera capa d’asfalt i de les quatre torres de llum amb il·luminació led.

El primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, acompanyat del director general d’aquest mateix departament, David Salom, i de l’equip tècnic, han fet una visita d’obra per tal de conèixer de primera mà els progressos de la reforma, la planificació i les característiques de la construcció.

En conjunt, el projecte inclou la renovació completa del camp, un terreny de joc de 90 × 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i preveu una gespa híbrida més versàtil que permetrà també entrenaments i competicions oficials d’hoquei.

A més, està en procés la construcció de la graderia per a 120 espectadors, xarxes de protecció, i zones enjardinades.

La inversió total d’aquesta actuació és d’1.171.215 euros, dels quals 608.990 provenen de la Llei de capitalitat.

Una vegada finalitzada la reforma, l’empresa adjudicatària del contracte, Acsa Obras e Infraestructuras SAU, també es farà càrrec del servei de manteniment de la gespa per un període de quatre anys.

 

Data darrera modificació: 26 de març de 2024