Publicador de continguts


La selecció espanyola i el Club Canoe copen el medaller del "XIV Espanya Sincro-Trofeu Infantes d'Espanya"


25 de juny de 2012

El tinent de batle d'Esports, Fernando Gilet destaca que "el món de la natació sincronitzada ha estat pendent de Palma ja que Espanya en un objectiu a batre en els pròxims Jocs Olímpics de Londres"


Palma, 24 de juny de 2012. - El tinent de batle de Cultura i Esports i president de l'Institut Municipal d'Esports (IME), Fernando Gilet ha presidit avui el lliurament de medalles a les guanyadores i finalistes del "XIV Espanya Sincro-Trofeu Infantes d'Espanya. Trofeu Asisa de natació sincronitzada "que s'ha celebrat els dies 22 i 24 d'aquest mes a les piscines municipals de Son Hugo i en què Espanya per seleccions nacionals i el club Canoe per equips espanyols han copat el medaller. En aquest trofeu de natació sincronitzada, en ser catalogat com a categoria Open, han participat les seleccions de Brasil, Rússia, Estats Units, Gran Bretanya, Jakarta, Austràlia, Canadà, Argentina i Àustria i els clubs espanyols del Granollers, Kallipolis, Las Palmas, Canoe i Retiro. A l'acte de lliurament de medalles també han assistit el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Damià Vich i representants de la Federació Balear de Natació.

En el matí d'avui, amb gran presència de públic i després de l'última prova de rutina lliure, s'ha celebrat el lliurament de medalles copant el primer lloc i campió absolut d'Espanya el Reial Canoe Natació Club, seguit en segon lloc del Club Natació Kallipolis i obtenint la tercera plaça el ADS Retiro.

La Selecció Espanyola de natació sincronitzada ha obtingut el primer lloc seguit de les seleccions de Canadà i Brasil. Per punts, la selecció espanyola i Kallipolis han estat les que han obtingut major puntuació.

Fernando Gilet ha volgut destacar "l'altíssima qualitat dels exercicis presentats tant per les seleccions com pels clubs espanyols i la massiva assistència de públic que s'ha bolcat en totes les proves celebrades en aquest trofeu".

El tinent de batle ha afegit que "el món de la natació sincronitzada ha estat pendent aquests dies del que ha succeït a Palma ja que s'han presentat seleccions que competiran en els pròxims Jocs Olímpics de Londres, tenint en consideració que Espanya és una de les seleccions a batre en aquests jocs olímpics ".

El trofeu "XIV Espanya Sincro-Trofeu Infantes d'Espanya" s'ha celebrat des de divendres a les piscines de Son Hugo i al llarg d'aquests dies s'han desenvolupat les proves de duo tècnic, equip tècnic i eliminatori de duo lliure, eliminatòria d'equip lliure, final de duo lliure, final de rutina lliure combinada i la final de rutina lliure per equips.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023