Publicador de continguts


Mateo Isern presideix la primera reunió de la Comissió Executiva de Palma de l'ATB


30 de juny de 2012

El batle destaca que "per primera vegada es posen les bases per a la coordinació efectiva entre la promoció que s'ha de fer a nivell d'illa i la que s'ha de fer de la ciutat"

Isern: "Palma representa la cinquena illa"

Álvaro Gijón: "Hem inclòs a l'Autoritat Portuària de Balears fonamentalment pel turisme de creuers peça clau en el turisme de ciutat"

Palma, 29 de juny de 2012. ¿ El batle de Palma, Mateo Isern, ha presidit aquest matí la primera reunió de la Comissió Executiva de Palma de l'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB).

A aquesta reunió constitutiva ha assistit també per part de l'Ajuntament el tinent de batle de Turisme, Álvaro Gijón, Sebastià Sansó, en qualitat de president del Palau de Congressos, i el director general de Turisme, Javier Bonet. Tal com ha indicat Gijón, el gerent de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 també formarà part de la Comissió.

En aquest sentit el tinent de batle ha destacat que a petició de l'Ajuntament "hem inclòs com a membre de la Comissió a l'Autoritat Portuària de Balears fonamentalment pel turisme de creuers peça clau en el turisme de ciutat". A més, també a proposta de l'Ajuntament integren la Comissió, l'Associació Hotelera de Palma i PIMEM Restauració, a més dels membres designats per part de la conselleria de Turisme i Esports i per la mateixa ATB.

El batle s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta iniciativa i ha destacat que "per primera vegada es posen les bases per a la coordinació efectiva entre la promoció que s'ha de fer a nivell d'illa i la que s'ha de fer de la ciutat". Isern, que ha manifestat que "Palma representa la cinquena illa", valora la constitució d'aquesta Comissió com un "important èxit que es ve reivindicant a nivell municipal que afavorirà que hi hagi una coordinació entre la Comunitat Autònoma i el municipi de Palma, sempre coordinant amb la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 i l'Agència de Turisme de les Illes Balears ".

La reunió, que ha tingut lloc a la seu de l'ATB, ha servit per fer la presentació dels nous membres que la constitueixen i per explicar la metodologia i modelització del sistema de treball en matèria de promoció turística.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023