Publicador de continguts


PalmaActiva contracta 61 persones que faran feina a l’Ajuntament de Palma gràcies als programes mixts SOIB Jove i SOIB 30 Formació i Ocupació


8 de març de 2024

Els projectes mixts Palma Micromachine VIII i Palma Informa V s’adrecen a persones majors de 30 anys

Els projectes mixts Palma Web VII, Palma Xapa I i Palma Informa VI s’adrecen a menors de 30 anys

Palma, 8 de març de 2024.- Un total de 61 persones treballaran a l’Ajuntament de Palma gràcies als programes mixts SOIB Jove i SOIB 30 Formació i Ocupació. El Centre Flassaders ha acollit aquest divendres l’acte de benvinguda a l’alumnat i al personal professional dels 5 projectes: tres dels quals són del programa SOIB Jove Formació i Ocupació, adreçat a alumnat-treballador menor de 30 anys, i dos del programa SOIB 30 Formació i Ocupació, adreçat a alumnat-treballador major de 30 anys.

Lupe Ferrer, regidora d’Economia i Comerç, i Catalina Jiménez, directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), han estat presents a l’acte de benvinguda. Totes dues han felicitat l’alumnat per haver estat seleccionat i els han desitjat que aprofitin l’experiència per a obtenir la titulació.

Gràcies a aquests projectes, PalmaActiva contracta durant 11 mesos 50 alumnes i, durant 12 mesos, 11 professionals (5 directores, 5 docents i 1 tècnica de suport administratiu). L’alumnat participant té durant 11 mesos un contracte de formació i aprenentatge. Tant SOIB 30 Formació i Ocupació com SOIB Jove Formació i Ocupació combinen formació i experiència pràctica amb l’objectiu de millorar les competències professionals. Les persones participants faran aproximadament 1.522 hores de formació i de treball efectiu, gràcies als quals podran obtenir certificats de professionalitat.

Per a executar aquests cinc projectes, PalmaActiva ha rebut una subvenció del SOIB de 1.011.448.25 euros. El pressupost total és de 1.045.607.19 euros. Els projectes de SOIB Jove Formació i Ocupació estan finançats pel SOIB amb la participació del SEPE i cofinançats pels Fons Social Europeu; els projectes de SOIB 30 Formació i Ocupació els finança el SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Els projectes que han començat avui són:
SOIB 30 Formació i Ocupació (projectes per a majors de 29 anys)
•    Palma Informa V
•    Palma Micromachine VIII
SOIB Jove Formació i Ocupació (projectes per a menors de 30 anys)
•    Palma Informa VI
•    Palma Web VII
•    Palma Xapa I

Aquests projectes es realitzen en col·laboració amb la Regidoria de Mobilitat (EMT) i la Regidoria d’Economia, Hisenda i Innovació (IMI).


Algunes de les tasques que es faran són:

PALMA INFORMA V i VI
• Desenvolupar un servei d’informació per al col·lectiu de comerciants de Palma amb l’objectiu d’obtenir dades que permetin la detecció de necessitats formatives, de modernització i d’innovació, de sensibilització i inclusió de les noves tecnologies i transmetre informació sobre ajuts, subvencions, accions formatives, campanyes de dinamització comercial/sectorial, iniciatives municipals...

• Desenvolupar un servei d’informació i/o recopilació d’informació sobre mobilitat (EMT) i sobre urbanisme comercial (Àrea d’Urbanisme) per part de les persones participants en el projecte mitjançant la visita a parades d’autobús urbà al municipi.

• Donar suport a les accions col·lectives d’inserció laboral de PalmaActiva: jornades de selecció i fires d’ocupació.

PALMA MICROMACHINE VIII
• Realitzar l’actualització, instal·lació i/o configuració d’equips informàtics a àrees de l’Administració pública municipal que repercuteixen en el servei que es presta al ciutadà

• Optimitzar l’ús i rendiment de l’equipament informàtic municipal.

• Realitzar una campanya de revisió, manteniment, reparació i inventariat de l’equipament informàtic municipal de serveis al ciutadà.

PALMA WEB VII
• Elaborar i actualitzar pàgines web i aplicacions web d’informació i serveis als ciutadans i visitants de Palma.

• Facilitar que la informació del municipi estigui a l’abast i sigui accessible a tothom.

• Oferir una ràpida resposta a les queixes i demandes de residents i visitants mitjançant les TIC.

• Oferir la possibilitat de poder accedir a les pàgines web des de qualsevol lloc i des de multitud de sistemes diferents.

PALMA XAPA I
• Reparar, substituir i posar a punt les zones afectades de la carrosseria d’un vehicle, utilitzant els mitjans i els materials idonis garantint la conformitat de l’aspecte, la funcionalitat, els renous i d’estanquitat, així com gestionar les peces de recanvi i els materials de la seva activitat, i establir els diferents controls de qualitat.

Data darrera modificació: 9 de març de 2024