Publicador de continguts

COSSOS AL CARRER


Flyer Cossos al carrer

Encontres dirigits a professionals de la cultura interessades per la mediació 

"COSSOS AL CARRER" es tradueix en taules de treball en què diferents convidades reflexionaran des de l'educació artística més translocal i interdisciplinària. Sessions obertes i interactives dissenyades perquè passin coses; per a provocar desconcert, certa incomoditat i tremolor -en termes de Glissant. Per a fer pensar sobre el sentit, la importància i les possibilitats de la mediació artística avui. 

Amb tot això, TAULA. Associació d'Educadores Culturals de Mallorca vol posar en valor la figura de l'educador i l'educadora i, sobretot, posar sobre la taula la necessitat i la transversalitat d'aquesta tasca. 

DIVENDRES 30 DE SETEMBRE DE 17.30 A 20 h"A PROP D'ON MOS VÀREM GIRAR DE COP"a càrrec de Mar Reykjavik, artista especialitzada en imatge en moviment i acció. 

DIVENDRES 28 DE OCTUBRE DE 17.30 A 20 h"MAI ESPECÍFIC"a càrrec de Quim Bigas, intèrpret, coreògraf i pedagog en arts escèniques. 

DISSABTE 5 DE NOVEMBRE DE 10.30 A 13.30 h"CERCAR L'ESCENARI"a càrrec de Deriva Mussol, col·lectiu que treballa des de les arts visuals, la performance i l'educació. 

Activitat gratuïta. Cabuda limitada 

Inscripcions a l'a/e solleric@palma.cat

Duració:

Des del 30 de setembre de 2022fins el 5 de novembre de 2022

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023