Publicador de continguts

Performance "Imaginaris monstruosos"


Imaginaris monstruosos

Performance "Imaginaris monstruosos" de La lioparda Teatre.

Sessions 29 i 30 d'octubre a les 18.30 h i 19.45 h a la Sala Vermella del Casal Solleric.

"Imaginaris monstruosos" és una #performance que aborda la potencialitat creativa i transformadora de la figura del monstre dins les produccions culturals occidentals i la seva capacitat per a generar nous imaginaris crítics; és part del projecte d'investigació guanyador de la convocatòria d'investigació artística 2020 del Casal Solleric.

Com Gloria Anzaldúa a Borderlands, "Imaginaris monstruosos", juga amb la idea del propi monstre que empresonam en el nostre interior per a emmotlar-nos als valors de la cultura sota la creença inconscient que si mostram la nostra part monstruosa patirem el rebuig de qui estimam o de la societat en general.

S'obre la gàbia on la criatura es mo(n)stra, una gàbia on no tothom té cabuda, una gàbia daurada de museu, de Planta Noble. L'alteritat és la protagonista, totes, de forma més visible o invisible tenim aquesta alteritat, ara cobra noblesa i es converteix en elit, ja que en aquesta gàbia daurada no hi caben més que 24 monstres, degut a l'actual pandèmia.

Els processos d'acceptació i exclusió conformen la monstruositat i tot i que els monstres construeixen nius familiars mai són de ser els primers, ni elegits per mèrits, per això ho deixarem en mans de l'atzar.

Si et sents interpel·lada per aquesta proposta i estàs disposada a cedir els teus drets d'imatge per a un vídeo, fes la teva inscripció per a la sessió que t'interessi.

  • Dramatúrgia i posada en escena: Leo Alburquerque
  • Escenografia i posada en escena: Natalia Fariñas
  • Visuals: Maria Khan.
  • Espai sonor: Elsa Pizá
  • Asessorament: Mercedes Boronat, Manuela Acereda i Lola Fernández

Inscripcions fins diumenge 25 d'octubre a: solleric@palma.cat  (amb nom complet, telèfon i sessió a la que us inscriviu). 

Sessions 29 i 30 d'octubre a les 18.30 h i 19.45 h a la Sala Vermella del Casal Solleric.

Aforament condicionat per la COVID19 a 6 persones per sessió. Dia 26 es comunicarà a totes les persones interessades si han estat seleccionades o no per l'atzar d'assistència.

Duració:

Des del 29 d’octubre de 2020fins el 30 d’octubre de 2020

Dies: Diàriament
Horari: 12:00
Localitat: Palma
Zona: Casal Solleric
Lloc de celebració: Sala Vermella
Adreça: Passeig del Born, 27
Telèfon: 971 722 092

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023