Publicador de continguts

40a Diada Ciclista de Sant Sebastià 2020


Diada ciclista ajornada

26 de gener a les 12 h plaça de Cort/ Sta Eulàlia

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma us convida a participar a la 40a edició de la tradicional DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ, que, tindrà lloc dia 26 de gener, amb sortida a la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix. Aquest esdeveniment té gran interès social i esportiu i és considerat una de les activitats més importants del programa de les Festes de Sant Sebastià, patró de la nostra ciutat.

Durant aquests anys, són moltes persones que han participat en un dels esdeveniments populars més importants de la nostra cultura popular i esportiva, i enguany esperam poder compartir aquest aniversari amb vosaltres de la millor manera possible, fent esport i gaudint del recorregut per la ciutat.

Per a aquesta Diada es compta, com sempre, amb la important col·laboració de CaixaBank, a més de la d'altres empreses com Samu 061, Onda Cero, Coca-Cola, Boxi Mobil WC, Font Vella i El Corte Inglés. També s'hi disposarà de la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Ciclos Gomila, i Voluntariat Esportiu de Palma.

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A www.elitechip.net  
Des del 8 de gener al 25 de gener (fins a les 18 h)

INSCRIPCIONS PRESENCIALS DE DARRERA HORA
26 de gener (de 10 a 12 h)

Aquesta modalitat d'inscripció només serà possible en cas de que quedin dorsals disponibles.

El mateix dia de la Diada s'habilitaran envelats per a inscripcions de darrera hora. Els participants hauran d'emplenar les dades per escrit als fulls d'inscripció i rebran el dorsal i tiquet pel sorteig corresponent.
26 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d'entrega de dorsals
· C. del Conquistador
· C. de Sant Miquel/dels Oms
· Pl. Major
· Pl. de Cort

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S'hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d'edat i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. S'apreciarà especialment la participació de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran preferència a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d'acompanyar persones adultes. A tots els participants, se'ls entregarà un dorsal adhesiu a més del tiquet pel sorteig.


o PARTICIPANTS PER GRUPS

Es considera grup a partir de 40 persones.

Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups més nombrosos s'ha d'enviar un correu electrònic a info@unisportconsulting.com abans de dia 15 de gener, amb les dades següents:

· Nom del col·lectiu
· Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
· Total d'inscrits
· Llista amb dades de cada participant:
o Llinatges i nom
o Data de naixement
o Sexe (M/F)

L'organització contactarà amb el coordinador per a l'entrega dels dorsals i tiquet pel sorteig que cada participant rebrà i es confirmaran així les condicions de la cursa.

Les condicions per a participar en la modalitat de grup són les següents:

· Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
· Cada grup s'ha d'identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d'altres elements.
· Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s'hauran de concentrar abans de la sortida a la plaça Major a les 11.15 h
· Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i completar el recorregut fins a l'arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix, on també se'n verificarà la participació i seran comptabilitzats.


· Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l'organització els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.

A cadascun dels tres grups més nombrosos, se'ls entregarà un val de 200 € d'El Corte Inglés a l'arribada a Son Moix.

RECORREGUT

Se seguirà l'itinerari que s'indica, d'aproximadament 6 km. Com a cada edició, la Policia Local de Palma controlarà el recorregut i hi haurà els serveis mèdics corresponents per a atendre'n qualsevol incidència. Al capdavant de la sortida se situarà el grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.
Pl. de Cort - pl. de Santa Eulàlia - pl. de Sant Francesc - Avingudes per la pl. de la Porta del Camp - av. Adolfo Suárez - av. d'Antoni Maura - pg. del Born - c. de la Unió - la Rambla - c. del Baró de Pinopar - av. d'Alemanya - gir de 180º a l'alçada de l'encreuament amb el c. del General Riera - av. d'Alemanya - camí de Jesús - c. de Salvador Dalí - ENTRADA a Son Moix per la prolongació del c. de Francesc Martí i Mora - arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix.

ARRIBADA

En arribar al Palau Municipal d'Esports Son Moix hi haurà animació musical i entreteniments per a infants. S'hi instal·laran, com cada any, els punts d'avituallament de Coca-Cola i aigua, com també els serveis mèdics pertinents.


· ENTREGA DE PREMIS ALS GRUPS MÉS NOMBROSOS

En aquesta festa final a Son Moix, a l'escenari principal, s'entregaran els premis als grups més nombrosos, que consisteixen en tres xecs de 200 € cadascun d'El Corte Inglés. Més informació de les condicions de participació en aquest Reglament.

· SORTEIG DE REGALS
És imprescindible lliurar el TIQUET PER AL SORTEIG.

En aquesta festa final a Son Moix, a l'escenari principal, se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut, que arribin a Son Moix i que lliurin el TIQUET PER AL SORTEIG. Aquest tiquet es recollirà juntament amb el dorsal i tindrà el mateix numero. Els regals són oferts per l'IME i les empreses col·laboradores, com El Corte Inglés i Ciclos Gomila.

Com a novetat, les condicions per al sorteig han canviat. Els participants que, després de realitzar el recorregut, estiguin interessats a participar al sorteig, han de dipositar el TIQUET DE SORTEIG, que recolliran juntament amb el dorsal, dins l'urna que estarà al costat de l'escenari de Son Moix abans de les 13.50 h. Per tant, només hi participaran els números dels tiquets de sorteig entregats. El guanyadors hauran de ser presents durant el sorteig, per mostrar al locutor el seu dorsal per poder recollir el regal. Si no hi són, el regal tornarà a sortejar- se.

RECOLLIDA DE DORSAL I TIQUET DE SORTEIG

Presentant el justificant de la inscripció en línia:

Des del 13 al 25 de gener a les 18 h

Instal·lacions esportives municipals
· Palau Municipal d'Esports Son Moix
· Poliesportiu Municipal Germans Escalas
· Piscines Municipals Son Hugo

El Corte Inglés
· Planta d'esports del centre Avingudes
· Planta d'esports del centre Jaume III

26 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d'entrega de dorsals
· C. del Conquistador
· C. de Sant Miquel/dels Oms
· Pl. Major
· Pl. de Cort

Duració:

26 de gener de 2020

Dies: Diàriament
Horari: de 12:00 a 02:30
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023