Publicador de continguts

Adaptacions Normativa del 23 d'octubre. Actualització 30 d'octubre


Adaptacions normativa 23_10
L'IME ha adaptat la cabuda màxima de les instal·lacions municipals a les mesures de prevenció i contenció del covid-19 establertes a la Resolució de la Conselleria de Salut i Consum publicada al BOIB núm. 182, de 24 d'octubre.   

Així, la cabuda màxima dels gimnasos d'abonats, que s'estableix en el 30% a la nova normativa, es la següent:

  •  Son Moix: sala 1: 22 persones

                        sala 2: 13 persones

  •  Germans Escalas: sala 1: 20 persones

                                    sala 2: 10 persones

  •  Rudy Fernández: 11 persones
  • Toni Servera: 5 persones

A partir del 2 de novembre el temps màxim d'ús dels gimnasos d'abonats de Son Moix i Germans Escalas serà d'una hora, amb accés per torns a les hores en punt, de 8 a 9 h, de 9 a 10 h... (si la cabuda màxima ho permet es podrà entrar abans i s'haurà de sortir en finalitzar el torn).

En relació amb les activitats dirigides de fitnes, s'ha reduït el nombre màxim d'alumnes de les classes del programa PAD i dels grups d'activitats de Rudy Fernández, segons les dimensions de cada sala i amb un màxim de quinze alumnes per grup.       
D'acord amb la nova resolució, l'ocupació dels vestidors es limita al 30% de la cabuda màxima. Per aquest motiu, amb la finalitat de no superar la cabuda i d'agilitzar el trànsit de persones usuàries, no es podran utilitzar les dutxes de l'interior dels vestidors de Son Moix i s'Estel. 

D'altra banda, s'han reactivat les renovacions d'abonaments i PAD; però no s'emetran encara tiquets d'un dia ni bons 1, 3, 10 o 30.

Quant a les piscines, es manté l'ocupació regulada a la Resolució de l'11 de setembre,  que determina un mínim de sis metres quadrats per persona per a la pràctica d'activitats en carrils i un mínim de quatre metres quadrats per persona per a la pràctica d'activitats dirigides en piscines.
Duració:

6 de novembre de 2020

Dies: Diàriament
Horari: 11:50
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023