Publicador de continguts


Obert el termini per a presentar obres per al concurs de cartells Antoni Socias Cladera


2 de desembre de 2020

Fins al pròxim 11 de desembre els participants poden presentar les seves obres.

 

El premi està dotat amb 600 euros i el guardó Antoni Socias Cladera

 

Palma, 2 de desembre de 2020.- L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, ha convocat el concurs per a escollir el millor cartell publicitari de la Cavalcada dels Reis Mags 2021, Antoni Socias Cladera. Amb l'objectiu de potenciar la creació artística i la participació ciutadana, el consistori cerca una imatge que doni difusió a aquest esdeveniment.

Hi pot participar qualsevol persona, grup, escola o entitat sense ànim de lucre presentant un màxim de dos cartells. Les obres han de ser originals i inèdites; també han de disposar de tots els permisos, en cas de fer servir imatges de persones, béns o logotips. La tècnica és lliure encara que s'ha d'adaptar als mitjans d'impressió. Per tant, no s'admeten tintes metal.litzades ni fluorescents; tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. Les obres s'han de presentar sense signar i impreses en format DIN A3 vertical. Hi ha de figurar el text "CAVALCADA DELS REIS MAGS A PALMA 2021" amb distribució lliure. L'Ajuntament podrà fer les modificacions que consideri oportunes damunt el cartell guanyador, ja que disposarà de tots els drets de reproducció i difusió, d'acord amb la Llei de propietat intel.lectual.

Les obres participants es poden presentar de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h a Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, quart pis, fins al dia 11 de desembre. (Dins el mateix termini també es poden enviar per Correus.)

El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador estarà format per una representació d'infants membres del Consell de la Infància i de l'Adolescència de Palma. L'elecció de l'obra guanyadora es farà per majoria simple.

El guanyador s'endurà un premi de 600 euros (dels quals es retindrà el 19% d'IRPF, de tal manera que el líquid restant serà de 510 euros), així com el guardó Antoni Socias Cladera.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022