Publicador de continguts


Antònia Font, cap de cartell de les festes de Sant Sebastià


21 de desembre de 2022

Tancarà les festes amb un concert el 28 de gener al parc de la Riera

Palma, 21 de desembre de 2022.- La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, ha anunciat avui que el grup mallorquí Antònia Font serà el cap de cartell de les Festes de Sant Sebastià 2023.

Els mallorquins actuaran el pròxim 28 de gener a un concert de tancament de festes que es farà al parc de la Riera a les 20 h.

És el primer artista que es coneix del cartell de festes i s'aprovarà demà a una Junta de Govern extraordinària que s'ha convocat. S'espera que la resta d'artistes i grups es donin a conèixer els pròxims dies.

Antònia Font és memòria col.lectiva de tota una generació, és un punt de referència per a molts artistes actuals i, per als més joves, potser fins i tot són mitologia. El seu retorn enguany, després d'un llarg silenci, suposa el retorn del pop mallorquí amb accent balear.

Producció logística

La Junta de Govern celebrada avui ha adjudicat a l'empresa Deejaysgrup el servei de producció logística per als artistes que actuaran a la Revetla i altres concerts de les festes de Sant Sebastià 2023.

Aquesta adjudicació es fa per procediment obert simplificat per un import de 104.750 euros amb l'IVA inclòs.

Així mateix, la Junta ha adjudicat a les empreses On line sonoritzacions SL, Grup Trui Mallorca SL i Acustic Live SL els cinc lots de servei de producció tècnica de la Revetla i d'un altre concert amb motiu de les Festes de Sant Sebastià 2023.

La despesa estimada serà de 105.905 euros, amb l'IVA inclòs.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023