Publicador de continguts


Aquest dissabte es dona el sus a les festes de Sant Sebastià 2023


12 de gener de 2023

Palma, 12 de gener de 2022- La batucada Nam Sobrats de l'Escola Municipal de Música de Palma donarà el sus aquest dissabte a les festes de Sant Sebastià 2023. Començarà a les 11.30 h a la plaça de la Porta Pintada i recorrerà el carrer de Sant Miquel fins a arribar a la plaça de Cort, on tindran lloc la resta d'activitats.

A partir de les 12 h es podrà escoltar el toc de tambor des de la balconada de Cort, a càrrec de la batucada Nam Sobrats. A continuació, es farà una ballada de gegants, que comptarà també amb els Capgrossos de la Sala.

Les gloses seran llegides enguany per quatre dones de l'Associació de Glosadors de Mallorca. Es tracta d'Alicia Olivares, Maribel Servera, Maria Magdalena Amengual i Eva Canyelles. En acabar es llegirà el pregonet "El Drac de Coca i la flama de la festa", escrit per Caterina Valriu. El mestre de cerimònies serà enguany Felip Munar.

La festa seguirà amb una ballada de capgrossos, aquesta vegada amb coreografia de Catin Luna i acompanyats per l'Escola de Música i Danses de Mallorca i els seus xeremiers. També comptarà amb l'Estol de Geganters, Sonadors i Balladors de Mallorca.

La vetlada finalitzarà amb la Batucada Saravá, que amenitzarà la despertada del Drac de na Coca i entrega, per part dels infants assistents, dels pebres de cirereta per a donar força a la bèstia per tal de mantenir encesa la flama de la festa. Prèviament, els infants assistents hauran pintat aquests pebres.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023