Publicador de continguts


Bicipalma amplia al màxim la capacitat de les estacions del parc de les Estacions i de Blanquerna amb l’avinguda del Comte de Sallent


1 de desembre de 2023

Aquestes actuacions resolen la demanda d’alguns usuaris perquè hi hagi més disponibilitat de bicicletes i ancoratges prop de la plaça d’Espanya mentre durin les obres de remodelació

L’estació situada a Blanquerna passa a tenir 28 ancoratges i la ubicada al parc de les Estacions, un total de 3

 

Palma, 01 de desembre de 2023.-El servei de Bicipalma amplia des d’avui, de forma temporal, les estacions situades al parc de les Estacions (número 13) i al carrer de Blanquerna cantonada amb l’avinguda del Comte de Sallent (estació 24).

Aquesta ampliació de la capacitat d’ancoratges d’ambdues estacions té per objectiu resoldre les demandes d’alguns usuaris arran del desmantellament temporal, el passat mes de setembre, de l’estació situada a la plaça d’Espanya per mor de les obres de remodelació d’aquest espai.

Aquesta actuació dota aquestes dues estacions de la seva màxima capacitat d’ancoratges. Per una banda, l’estació situada a Blanquerna amb l’avinguda del Comte de Sallent passa a disposar de 28 ancoratges, sumant 8 ancoratges nous. Les tasques d’ampliació s’han planificat respectant al màxim l’activitat dels negocis i terrasses existents en aquest punt del carrer de Blanquerna.

I, per altra banda, l’estació del parc de les Estacions amplia el nombre d’ancoratges fins a 35. Suma així 14 ancoratges nous i esdevé l’estació amb més ancoratges del servei.

La zona de la plaça d’Espanya és una de les que registra més afluència d’usuaris del servei de Bicipalma. Aquesta ampliació temporal suma en aquests dos punts de Palma 22 ancoratges més i permet millorar la disponibilitat de bicicletes en dos punts neuràlgics de la ciutat.

Data darrera modificació: 4 de desembre de 2023