Publicador de continguts


Concerts d'estiu


5 de maig de 2021

La M.O.D.A.

10 de juny a les 20 h
Trui Teatre
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

La M.O.D.A. (acrònim de La Maravillosa Orquesta del Alcohol) és un grup de música sorgit a Burgos fa gairebé 10 anys. Format per set components, aquest col.lectiu combina instruments poc habituals com l'acordió, el saxo, el banjo, la mandolina o el clarinet amb influències del folk, del country, del punk i del rock and roll, i dona lloc a una proposta única que encara queda més reforçada als seus directes.
L'11 de desembre de 2020 presentaven Ninguna ola, el seu nou disc produït per Raül Refree. Un treball autoeditat en el qual la banda dibuixa nous horitzons musicals sense perdre la identitat que, segon crítica i públic, els ha duit a ser un dels grups més interessants en el panorama de la música nacional.

Glissando Big Band

17 de juny a les 20 h
Ses Voltes
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

Cicle de concerts "Memòria Musical". Glissando Big Band - Un viatge als 60 & 70
La Glissando Big Band és una agrupació de jazz formada per 18 músics, una de les primeres estables a l'illa de Mallorca. L'agrupació va néixer el maig del 2011. A l'estil de les orquestres nord-americanes de swing dels anys 30, l'agrupació està integrada per 5 saxos (2 alts, 2 tenors i 1 baríton), 4 trombons (3 tenors i 1 baix), 4 trompetes i base rítmica (contrabaix, guitarra, piano i bateria).

La Glissando Big Band comptarà amb la col.laboració especial de Sergi Vergés a la direcció i amb arranjaments inèdits en homenatge a grups dels anys 60 i 70 com Els Valldemossa, Los Javaloyas i Los Cinco del Este.

Papa Topo

18 de juny a les 20 h
Ses Voltes
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

Cicle de concerts "Memòria Musical". Papa Topo - Un viatge als 80
Adrià Arbona va començar de ben petit a interessar-se per la música. Des que varen penjar les seves primeres cançons a Internet es varen convertir de sobte en un dels grups més cercats i el seu single de debut Oso panda va recórrer mig món. Des de llavors, Papa Topo han continuat fabricant melodies aferradisses. Per a aquest cicle de concerts han preparat un concert homenatge a la música dels anys 80, on no podien faltar Fernando Estrella i Pep Noguera, que retran homenatge a Peor Impossible.

Sexy Sadie's Time Machine Ensemble

19 de juny a les 20 h
Ses Voltes
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

Cicle de concerts "Memòria Musical". Sexy Sadie's Time Machine Ensemble - Un viatge als anys 90
Viatjam en el temps per a celebrar la música als anys 90 de la mà d'una de les formacions més rellevants d'aquella dècada, no només a les Illes Balears sinó arreu de l'estat.
Sexy Sadie reuneix gairebé tots els membres que varen passar per la banda per a confeccionar un repertori ple de cançons d'aquells anys, intercalant temes propis amb versions de grups que varen ser una influència per a ells. A més, els acompanyaran músics representants d'aquells temps per a revisitar en clau personal les tonades que varen marcar una època.

Concert Guanyadors del concurs Pop Rock 2020: Dead Eye Wolves, Salvatge Cor i Sofia

20 de juny a les 20 h
Ses Voltes
Activitat gratuïta amb reserva prèvia d'entrada: https://www.palma.cat

Concert Guanyadors del concurs Pop Rock 2020: Dead Eye Wolves, Salvatge Cor i Sofia
Històric certamen recuperat enguany per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma i adaptat a l'actualitat amb diferents categories musicals. La resposta massiva per part dels grups al Pop Rock 2020 demostra que ha estat un encert la recuperació d'un certamen musical d'aquestes característiques a Palma com a plataforma de difusió i de la creació musical de les nostres illes. En aquest concert el públic podrà gaudir d'un petit tast del que va ser el certamen i de les propostes dels tres grups guanyadors.

Miguel Poveda

12 de juliol a les 20 h
Teatre Principal
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

Miguel Poveda - En Concierto tracta d'acostar el so que més ha caracteritzat el cantaor, el de la diversitat musical usant com a arrel i música protagonista el flamenc més tradicional. En aquest viatge per l'univers Poveda no hi faltaran el cante flamenco, la poesia, la cançó andalusa, ni fins i tot qualcunes de les seves composicions més recents. El seu carisma, el seu compromís social i la passió que aboca damunt l'escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d'amor a l'art i a l'emoció.

El flamenc del nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejío fan tremolar els ciments més tradicionals del flamenc per a adaptar-se a la seva veu i formar notes que abracen les cançons d'ahir i avui, i donen un sentit únic a l'espectacular capacitat d'interpretar cada cançó o poema.

Nathy Peluso

15 de juliol a les 20 h
Auditorium
Concert amb taquilla solidària de 5 €
Venda d'entrades a https://www.palma.cat

Nathy Peluso, una de les figures clau de l'escena musical actual, acaba de presentar el passat octubre el seu esperat darrer àlbum Calambre' Després de l'èxit del llançament de Sana Sana, aquest treball serveix per a desenvolupar el ric univers musical de La Sandunguera, en el qual coexisteixen la seva espectacular reinterpretació del hip hop i el neo soul dels 2000, la intensa influència de la música popular llatinoamericana i el seu poder com a artista vocal, capaç de trametre tota una gamma de sensacions com si fóssim els assistents a una funció teatral.

Nathy Peluso és una de les artistes més rellevants de la seva generació. Amb tan sols vint-i-cinc anys ha aconseguit ser reconeguda pel públic gràcies a les seves composicions, que fusionen una mescla de gèneres musicals com el hip hop, el jazz o el folklore llatinoamericà. Tot això ha fet que rebi dues nominacions als Latin Grammy en la categoria de millor nova artista i millor cançó alternativa per Buenos Aires.

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023