Publicador de continguts


Concurs del pastís Tianet de Sant Sebastià 2022


1 d’octubre de 2021

El concurs "Tianet" de Sant Sebastià, té com a finalitat disposar d'un pastís que pugui arribar a ser identificat com a propi de les festes del patró de la ciutat.

L'objectiu és, a més, que amb el temps, els ciutadans l'arribin a consumir de manera habitual, com ja succeeix a altres municipis, amb l'espinagada, els bunyols, les coques de Sant Joan, etc. El concurs va adreçat als artesans i professionals del forn i la pastisseria que elaborin els seus productes en un obrador de Palma.

El pastís, que es denominarà "Tianet", podrà ser dolç o salat i haurà de ser elaborat amb ingredients propis de la cuina mallorquina.

Mitjançant el programa de festes de Sant Sebastià 2022 el consistori farà una convidada a la ciutadania proposant-los fer una ruta de degustació que recorri tots els forns o pastisseries inscrits al concurs. Els establiments, a banda dels seus productes habituals, vendran la seva proposta de "Tianet".

Els ciutadans podran votar després a través de la plataforma tufaspalma triant entre dues de les propostes que més els hagin agradat. El jurat farà una ruta de degustació i valorarà les diferents propostes. El pastís que obtengui una major puntuació passarà a tenir el títol honorífic de "Tianet de Sant Sebastià".

La seva recepta es publicarà als programes de festes dels anys pròxims, juntament amb el nom del creador i el de l'establiment guanyador.

Per a poder participar-hi els establiments s'han d'inscriure al concurs abans del divendres 10 de desembre de 2021.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022