Publicador de continguts


Convocatòria per a la contractació d'actuacions artístiques i la seva ambientació per a la realització de "Sant Sebastià Zona Restringida", amb motiu de les festes de Sant Sebastià 2019


10 d’octubre de 2018

Amb motiu de la programació de les festes de Sant Sebastià 2019, i amb l'objecte de potenciar la participació ciutadana i descentralitzar les activitats per tal de donar a conèixer altres espais de la nostra ciutat amb activitats de caràcter lúdic, festiu i cultural dirigides a tots els públics, s'obri la convocatòria per a Sant Sebastià: zona restringida.

La proposta es fonamenta en la idea de realitzar 5 passis de 5 microespectacles (dansa, teatre, música, circ, teatre de gest, etc.) a cada un dels 5 districtes de la ciutat. Cada un dels passis de cada espectacle es farà a un espai "no convencional" de la ciutat i/o en aquells que donen vida a la ciutat (biblioteques, escoletes, poliesportius, oficines, comerços emblemàtics, transport públic, etc. ), amb la finalitat de dinamitzar artística i culturalment els espais coneguts per altres usos dels districtes i també els espais desconeguts que s'amaguen dins els mateixos.

Per a més informació premeu aquí


Data darrera modificació: 30 de maig de 2023