Publicador de continguts


Convocatòria per seleccionar l'entitat ciutadana encarregada d'encendre els Llums de Nadal 2022


29 de setembre de 2022

Amb motiu de les festes de Nadal 2022, l'Ajuntament de Palma realitza un conjunt d'espectacles que tenen la llum com a protagonista, i funcionen com a acte inaugural de les festes de Nadal.

Enguany, l'Encesa dels llums de Nadal es realitzarà el dia 19 de novembre, a les 20.00 h, a la plaça de la Reina, sota el fil conductor Moviment:

Comença el moviment! Recuperem els somriures! Si el moviment és energia amb el Festival Llum, llum, llum i l'Encesa l'activam de manera col.lectiva, amb alegria, en positiu gracies a totes les coses noves que podem descobrir.

Per tal de dur a terme l'Encesa de llums de Nadal, l'Ajuntament vol posar en valor la tasca de les entitats ciutadanes, convidant-les a encendre els llums de Nadal. Una analogia de l'espurna dinamitzadora, que genera moviment i que és la seva tasca quotidiana.

Així doncs, es vol obrir una convocatòria per a que les entitats ciutadanes que hi estiguin interessades puguin presentar la seva candidatura, que després es seleccionarà mitjançant consulta ciutadana.

Les entitats interessades poden enviar la seva candidatura (Annex 1), a la Direcció General de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial de l'Ajuntament de Palma, i el termini es comptarà des de la publicació a la web de l'Ajuntament de Palma, fins el 16 d'octubre de 2022.

En compliment de l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les sol.licituds i/o qualsevol tipus de documentació s'han de presentar a través del registre electrònic de la Seu Electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament de Palma https://seuelectronica.palma.cat


Data darrera modificació: 30 de maig de 2023