Publicador de continguts


Cort col·labora en la reforma de la sala de psicomotricitat del CEIP Joan Capó, al barri de Son Gotleu


7 de març de 2024

El projecte ha estat duit a terme a partir del Conveni signat per l’Ajuntament amb la Fundació JoyRon, una entitat solidària centrada en la protecció dels infants vulnerables

Palma, 07 de març de 2024.- La segona tinenta de batle i regidora d’Educació i Joventut, Lourdes Roca, ha assistit aquest dijous a la inauguració de la reforma efectuada a la sala de motricitat del CEIP Joan Capó, al barri de Son Gotleu, a partir del Conveni signat entre la Fundació JoyRon i l’Ajuntament de Palma.

A l’acte hi han estat presents també el director general d’Educació i Joventut, José María Noguera, i el fundador i president de l’entitat benefactora, Roland Hawes, a més del vicepresident, Rafael Belloch, i voluntaris d’aquesta organització solidària amb seu a Palma, dedicada a prestar suport als infants en situació de vulnerabilitat.

Igualment, la convocatòria ha comptat amb la presència de personal docent i membres de la comunitat educativa de l’escola, i del coordinador municipal del Districte Llevant, José Luis Haro.

El projecte de millora de les dependències destinades a la sala de motricitat, que requerien una urgent remodelació, ha comptat també amb la col·laboració del gabinet d’arquitectes Bienestar.

Les obres s’han executat entre els mesos de gener i març d’enguany i parteixen de l’acord assolit entre la Fundació JoyRon i el consistori, que s’ha concretat en la intervenció de les àrees municipals d’Educació i Infraestructures.

En aplicació del dit conveni, l’entitat ha aportat el finançament necessari per a l’actuació, mentre que Cort va dur a terme una primera adequació de l’espai i ha assumit fer-se càrrec del seu manteniment al llarg d’un període de 10 anys.

Nascut a Londres i resident a Palma des de l’any 2012, Roland Hawes va estar lligat, durant uns 45 anys, a l’àmbit de la banca internacional, dirigint diferents departaments operatius al Regne Unit. Durant el darrer tram de la seva trajectòria professional, va ocupar un dels principals càrrecs de l’estructura directiva del Deutsche Bank, sent el responsable d’unes 85 unitats distribuïdes en un total de 35 països.

Durant la seva intervenció, el director general d’Educació i Joventut de Cort, José María Noguera, ha elogiat la contribució de Hawes a l’hora de “facilitar noves oportunitats i recursos als nins i nines de Palma que afronten problemes de vulnerabilitat, violència o risc social”.

Igualment, Noguera ha traslladat el reconeixement de l’Ajuntament i de l’àrea municipal d’Educació a la tasca dels professors i la comunitat educativa del col·legi Joan Capó, on, segons ha indicat, “s’està realitzant una feina encomiable amb els alumnes per tal d’estimular-ne el creixement personal i el desenvolupament de les seves potencialitats”.

Data darrera modificació: 7 de març de 2024