Publicador de continguts


Cort posa en marxa un procés participatiu per a escollir l'entitat que encendrà els llums de Nadal


30 de setembre de 2019

30 de setembre de 2019.- L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior, ha posat en marxa un procés participatiu per a seleccionar quina serà l'entitat ciutadana que s'encarregarà de l'encesa dels llums de Nadal 2019 a Ciutat. Una cita que enguany tindrà lloc el pròxim dijous 28 de novembre a les 19 h al Passeig del Born, sota el fil conductor "Palma, ciutat del futur".

El consistori vol aprofitar aquest esdeveniment per a promoure els valors de solidaritat i cooperació entre tota la ciutadania, per la qual cosa cada any convida una entitat ciutadana perquè sigui qui protagonitzi aquest moment tan especial.

Les entitats ciutadanes que vulguin participar en aquest procés de selecció podran presentar la seva proposta fins dia 13 d'octubre. Es pot fer per dues vies: emplenant la sol.licitud al Registre General Municipal o a través de l'adreça electrònica tufaspalma@palma.cat, on s'hauran d'enviar les dades dels interessats i el motiu pel qual es presenten.

Hi poden concórrer totes aquelles entitats que estiguin inscrites en el Registre municipal d'entitats ciutadanes, que no tinguin ànim de lucre i que, a més, treballin en projectes relacionats amb la temàtica de l'encesa, és a dir, que entenguin el futur com una reconciliació entre persones, natura i tecnologia. En queden excloses les entitats de caràcter polític, sindical, empresarial o comercial, les de culte o pròpies d'una confessió religiosa, i aquelles que promoguin accions en contra dels valors democràtics o dels drets humans.

Totes les entitats que compleixin amb els requisits anteriorment esmentats seran sotmeses a votació mitjançant un procés participatiu que es farà entre els dies 21 i 27 d'octubre a través del portal www.tufaspalma.cat. L'entitat que aconsegueixi més suport popular serà l'elegida per a protagonitzar l'encesa.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022