Publicador de continguts


Cort presenta els actes de la Nit de les Ànimes


29 d’octubre de 2019

Se celebrarà el 2 novembre de 16.30 h a 22 h a l'amfiteatre del parc de la Riera

Hi participen un total de 14 entitats

 

Palma, 29 d'octubre de 2019.- El regidor d'Educació, Política Lingüística i Districte Nord, Llorenç Carrió, el coordinador del Districte Nord, Miquel Àngel Barceló, el tinent de batle de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de Participació, Claudia Costa, han presentat avui el programa d'enguany de la Nit de les Ànimes en què participaran un total de 14 entitats.

Carrió ha explicat que "estam molt contents que el Districte organitzi aquesta activitat per tercer any consecutiu. Veure la implicació de les entitats veïnals i la ciutadania per a recuperar una festa com la Nit de les Ànimes és una bona notícia per a la identitat d'aquesta ciutat"

Per la seva banda el coordinador del Districte Nord, Barceló, ha explicat que "enguany comptam amb un programa d'activitats en què participen un total de 14 entitats, amb 5 tallers diferents, guies al cementeri, ballada popular i correfoc".

Jarabo ha mostrat el compromís de la seva Àrea "amb les festes noves que estan emergint i que aporten identitat, alhora que reuneixen moltes famílies". Afegeix que "tenen un paper molt destacat perquè fomenten la participació ciutadana".

La Nit de les Ànimes tindrà lloc el pròxim dissabte 2 de novembre a l'amfiteatre del parc de la Riera de Palma, de 16.30 h a 22 h. Entre les 16.30 h i les 19 h es realitzaran tallers de rosaris ensucrats, fanalets, fantasmes, panellets i Nit de les Ànimes.

Pel que fa a les visites guiades al cementeri, recorreran la zona monumental, les catacumbes i el Mur de la Memòria. Estan amenitzades per dos actors i els grups han de ser 30/40 persones com a màxim. Se'n faran sis, distribuïdes en tres torns, el primer a les 17.30, el segon a les 18.15 i el darrer a les 19 h.

Finalment, a les 19.30 h hi haurà ballada popular amb el grup Brocoleti i un correfoc per part dels Dimonis des Cau des Boc Negre. Hi participaran cinc colles convidades (les de Felanitx. Costitx, Campos, Andratx i Sineu).

Les entitats que hi participen són: l'Associació de Veïns de Santa Pagesa, l'Associació de Veïns de Cas Capiscol-Son Busquets "Tramuntana", Dimonis des Cau des Boc Negre, Escull Solidari, Llibreria Quart Creixent, EFM Cementeri, Fundació Mallorca Literària, Club d'Esplai Xiroi, Daixonats Batucada, Picarol Dones de Bauxa, IB Jove Govern Balear, Districte Nord de l'Ajuntament de Palma, Associació de Forners i Pastissers de Balears i bar del parc de la Riera.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022