Publicador de continguts


Desviament de línies de l’EMT i talls de trànsit per la instal·lació d’una pantalla gegant a la plaça de la Reina per la final de la Copa del Rei


5 d’abril de 2024

A partir de les 18:00 se celebraran diversos actes festius i musicals previs al partit

Palma, 5 d’abril de 2024.- Diferents línies d’autobusos de l’EMT Palma circularan parcialment desviades el pròxim dissabte 6 d’abril amb motiu de les activitats organitzades al centre de Palma per la final de la Copa del Rei, que disputaran l’Athletic Club i el RCD Mallorca. Per la seva banda, la Policia Local procedirà a tallar diversos carrers situats als voltants de la plaça de la Reina.
Així, els desviaments afectaran les línies L3 (Pont d’Inca-Rei Joan Carles I); L4 (les Illetes-pl. de les Columnes); L7 (Son Gotleu-Son Xigala); L20 (Portopí-Son Espases); 25 (l’Arenal-pl. de la Reina) i L35 (Aquarium-pl. de la Reina).
Els desviaments s’activaran a les 18.00 h, ja que a aquesta hora començaran les activitats lúdiques i musicals previstes. Atès que el partit comença a les 22.00 hores, el servei d’aquestes línies a la plaça de la Reina es reprendrà l’endemà, diumenge 7 d’abril.
Al marge de la retransmissió de l’enfrontament entre els dos finalistes, que començarà a les 22 hores, els ciutadans que es donin cita a la plaça de la Reina podran gaudir d’una completa oferta d’activitats lúdiques i musicals que començaran a les 18 hores.
Es recomana consultar els avisos al web, app i parades afectades per a conèixer el sentit dels desviaments.

Talls de trànsit de la Policia Local i tancament de pàrquings públics

Per la seva banda, la Policia Local ha informat que amb motiu de la instal·lació de la pantalla gegant a la plaça de la Reina, a partir de les 18.00 h els agents procediran a tallar al trànsit les vies següents:

- Avda. d’Antoni Maura amb Adolfo Suárez / Cristòfor Colom
- Palau Reial amb Victòria (accés pel carrer del Conquistador)
- Pl. del Rei Joan Carles I (accés pel passeig del Born)

La Policia Local ha advertit que si la concentració de persones supera els límits prevists al passeig del Born es tancarà el carrer de la Riera amb la Rambla i l’avinguda de Jaume III amb Protectora.
Finalment, la societat d’aparcaments municipals (SMAP) ha informat que es tancarà l’entrada a l’aparcament d’Antoni Maura per la plaça de la Reina i l’estació de BiciPalma situada a la plaça del Rei Joan Carles I.

Pantalla gegant a la plaça de la Reina

Cal recordar que L’Ajuntament de Palma, en col·laboració amb Radio Mallorca Cadena SER, instal·larà aquest dissabte una pantalla gegant a la plaça de la Reina perquè tots els aficionats puguin seguir la final de la Copa del Rei que es disputa entre el RCD Mallorca i l’Athletic de Bilbao a Sevilla. El partit començarà a les 22 hores i, per això, des de les 18.00 hores s’han organitzat activitats musicals i d’entreteniment amb l’objectiu d’amenitzar les hores prèvies de la final. Els 40 Mallorca, amb el locutor i el DJ Óscar Martínez, seran els encarregats d’entretenir els assistents.

Arran d’aquesta celebració, el batle de palma, Jaime Martínez Llabrés, ha destacat que “l’escenari és de festa, concòrdia, esportivitat, i segur que dissabte serà un partit competit i intens, però esperam poder portar la segona copa. La ciutat estarà preparada per a celebrar-ho”.

 

Data darrera modificació: 8 d’abril de 2024