Publicador de continguts


L'Ajuntament presenta un concurs per a escollir el cartell de Sa Rueta


2 de febrer de 2022

Palma, 4 de febrer de 2022.- L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, ha convocat el concurs per a escollir el millor cartell publicitari de Sa Rueta 2022. L'objectiu d'aquesta convocatòria és cercar una imatge que doni difusió a aquest esdeveniment, alhora que es potencia la creació artística i la participació ciutadana.

Hi pot participar qualsevol persona que ho desitgi amb un límit d'edat de setze anys. També agrupacions, escoles o entitats sense ànim de lucre, amb un màxim de dos cartells cadascú. Les obres han de ser originals i inèdites; també han de disposar de tots els permisos, en cas de fer servir imatges de persones, béns o logotips.

La tècnica és lliure, encara que s'ha d'adaptar als mitjans d'impressió. Per tant, no s'admetran tintes metal.litzades ni fluorescents; tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. Les obres s'hi han de presentar sense signar i en format DIN A3 vertical. Hi ha de figurar el text "SA RUETA 2022" amb distribució lliure. L'Ajuntament, a més, podrà fer les modificacions que consideri oportunes damunt el cartell guanyador, ja que disposarà de tots els drets de reproducció i difusió, d'acord amb la Llei de propietat intel.lectual, i el podrà fer servir també com a imatge publicitària de Sa Rueta.

Les obres s'han de presentar en un arxiu PDF o JPG fins dia 11 de febrer a través del correu electrònic regdinam@palma.cat. Excepcionalment, els dibuixos fets a mà es podran presentar presencialment de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h a les dependències de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, quart pis. El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador estarà format per una representació d'infants membres del Consell de la Infància i de l'Adolescència de Palma.

L'elecció de l'obra guanyadora es farà per majoria simple.

El guanyador se'n durà un lot de llibres de la llibreria Drac Màgic.

Els interessats a participar-hi poden trobar les bases de la convocatòria a través del següent enllaç: /documents/20128/12400132/import60.pdf

Sa Rua

D'altra banda, l'Ajuntament ha decidit suspendre la celebració de Sa Rua. Per tant, enguany no es farà la convocatòria a la ciutadania i entitats per a la seva participació. La decisió s'ha pres després que l'Àrea de Participació Ciutadana hagi analitzat la normativa sanitària vigent i els nivells d'alerta sanitària i hi hagi considerat que el concurs de carrosses i de comparses es considera un esdeveniment multitudinari en el qual no es pot a garantir el compliment de la norma.

Sa Rueta

El pròxim diumenge 27 de febrer tindrà lloc una nova edició de Sa Rueta. Amb aquest esdeveniment el consistori cerca celebrar el carnestoltes amb una jornada adreçada a les famílies en què es duguin a terme activitats i espectacles infantils. Per a l'edició d'enguany s'ha ampliat el recorregut amb nous emplaçaments, així com les activitats que es fan, per tal de poder garantir un major esponjament dels assistents.

Les activitats començaran a les 11 del matí i finalitzaran a les 14 h.

En total s'habilitaran fins a set punts diferents ubicats a la Rambla, carrer de la Riera, plaça de Weyler, carrer de la Unió, plaça del Mercat, plaça d'Espanya, carrer de Sant Miquel, plaça de l'Olivar, plaça Major i plaça de Cort. En total hi haurà més d'una cinquantena d'activitats dirigides, com són diferents tallers, espectacles circenses, pintacares, cercaviles, etc.

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023