Publicador de continguts


El batle dona la benvinguda a 29 funcionaris que han pres possessió de les seves places


4 de desembre de 2023

La promoció engloba 26 auxiliars administratius, dos animadors socioculturals i una psicòloga adscrita a l’Àrea de Benestar Social

Palma, 04 de desembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha donat la benvinguda a 29 funcionaris que aquest dilluns han pres possessió de les seves places a l’Ajuntament.

La promoció engloba 26 auxiliars administratius, dos animadors socioculturals adscrits a l’Àrea de Participació Ciutadana, i una psicòloga que farà feina al Departament de Benestar Social. D’aquest conjunt de professionals, 25 estaven treballant a la corporació en qualitat de personal interí.

A l’acte, que s’ha duit a terme a la sala de plens de l’Ajuntament, també hi han estat presents les tinentes de batle de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, Lourdes Roca, i d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, a més dels regidors de grups municipals Daniel Oliveira de Souza (PSIB-PSOE) i Miquel Àngel Contreras (Més per Palma).

Durant la seva intervenció, el batle ha destacat que tota la ciutat “hi surt guanyant” amb la incorporació d’aquests 29 funcionaris, ja que, segons ha indicat, aquest reforç farà possible “incrementar la qualitat dels serveis que proporciona la institució i avançar en el camí de dotar Palma d’una Administració pública solvent i efectiva que sigui capaç de resoldre satisfactòriament, i amb el menor temps possible, les necessitats dels residents”.

En aquest sentit, Jaime Martínez ha elogiat la “professionalitat” que, en la seva opinió, “caracteritza el cos de funcionaris i treballadors del consistori, format per persones amb una clara vocació de servei públic que fan feina dia a dia per a construir una Administració municipal millor i més preparada”.

Data darrera modificació: 4 de desembre de 2023