Publicador de continguts


El Born s'omplirà de swing, aperitiu i música a la Jornada Solidària amb el Llevant


12 de desembre de 2018

Els doblers que es recaptin amb la jornada lúdica i participativa del dissabte es destinarn íntegrament a la reconstrucció de la comarca de Llevant

 

Miquel Àngel Contreras: "Vull agrair la tasca del Districte Centre i que surtin  iniciatives solidàries amb els altres territoris de Mallorca"

 

 

Palma, 12 de desembre.- Aquest dissabte el passeig del Born s'omplirà des swing, jocs infantils, jocs de màgia,vermuts, aperitius i productes de diferents forns del centre de Palma i una gran tómbola popular.

 

 

El coordinador del Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras; el director general de Participació Ciutadana i Coordinación Territorial, Joaquín de Maria; el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Llorenç, Mateu Frau; Belén Álvarez, de l'Associació Canamunt, i altres representants de les entitats del Districte Centre que organitzen l'esdeveniment han explicat avui les activitats que es duran a terme dissabte al Born entre les 11 i les 14 hores.

 

Durant la roda de premsa Álvarez ha agraït la implicació de diferents comerciants de la zona i ha explicat que encara està obert el termini per a adherir-se a la iniciativa fins a dissabte. Contreras, per la seva banda, ha agraït la implicació de totes les entitats per a fer "possibles iniciatives solidàries com aquesta". Mateu Frau, de Sant Llorenç, ha explicat que "l'experiència vivida és difícil  de processar però ens sentim recolzats", ha dit.

Des de les 11 del matí se succeiran un concert de música a càrrec de Swingtonizando& SilviaFiooley,  jocs infantils amb Lila Juegos Reciclados i jocs de màgia a càrrec de Joan Màgic. Tot el que es recapti amb la venda de coques i altres productes aportats per diferents forns del centre de Palma (La Gloria, La Pau, Forn Fondo, Coses Bones), el vermut aportat per Sa Sifoneria, pinxos elaborats per un grup de dones que habitualment serveixen menjar a l'Asssociació Zaqueo, així com productes aportats pel Ssupermercat Vipy i la Carnisseria Cas Caparrot, i vals per a participar en una tómbola en la qual se sortejaran diferents productes aportats per àrees municipals, es destinarà a la reconstrucció de la comarca de Llevant.

L'activitat de dissabte ha estat una iniciativa de les vuit associacions del Districte Centre: AV Sa Calatrava, AV Sa Calatrava-Monti-sion-Santa Clara, AV Canamunt, AV Puig de Sant Pere, AV La Seu, AV Sant Nicolau, AV Sant Jaume i Palma XXI, i ha rebut el suport econòmic de l'Àrea de Participació Ciutadana amb el programa per a dinamitzar els barris de Palma mitjançant els districtes, que ha impulsat aquest 2018 amb l'objectiu d'afavorir la cohesió social i els valors comunitaris.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022