Publicador de continguts


El Casal de Barri de Son Cladera celebra demà una jornada de portes obertes


15 de desembre de 2022

Palma, 15 de desembre de 2022.- El Casal de Barri de Son Cladera celebrarà demà una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer a la ciutadania un espai que a partir del pròxim mes de gener oferirà un ampli programa d'activitats.

L'Àrea de Participació Ciutadana, responsable de la gestió dels casals de barri, ha preparat per demà divendres aquesta jornada de portes obertes en què es podran conèixer les instal.lacions municipals, a la vegada que es faran demostracions de les diferents activitats que s'hi oferiran a partir del mes que ve. D'aquesta manera, a partir de les 16:30 es faran diverses activitats monitorades, totes elles gratuïtes i obertes a la ciutadania, com són classes de zumba, pilates i sevillanes.

Recordem que la Junta de Govern va aprovar recentment una modificació del Contracte de serveis d'activitats educatives, culturals i de dinamització per tal d'incorporar la gestió del Casal de Barri de Son Cladera, a partir del mes de gener de 2023. Per tant, el Casal obrirà 20 hores setmanals i oferirà 360 hores d'activitats per curs.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022