Publicador de continguts


Fibwi Palma i Palmer Bàsquet disputaran la nova edició del Trofeu Ciutat de Palma


26 de setembre de 2023

El batle, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit l’acte de presentació del partit entre els dos equips de la ciutat que militen a la categoria de LEB Plata

Palma, 26 de setembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés; el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, i el president del Fibwi Palma, Guillem Boscana, han presentat aquest dimarts, a la sala de plens de l’Ajuntament, el 53è Trofeu Ciutat de Palma de Bàsquet.

També hi han estat presents jugadors, directius i membres del cos tècnic del club, a més de Sito Palmer i Juan Antonio Serra, en representació del Palmer Bàsquet Mallorca Palma, que serà el rival del Fibwi Palma al trofeu.

Igualment, han assistit el director general d’Esports, David Salom; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miquel Àngel Bennàsar, i, per part dels grups municipals, els regidors Francisco Ducrós (PSIB), Sara Cerdó (Vox) i Lucía Muñoz (Grup Mixt).

La presentació ha acollit també la presència de Miquel Ramis en representació de l’empresa patrocinadora, AM Properties.

El partit es diputarà el pròxim diumenge, 1 d’octubre, a les 18 hores, al Palau Municipal d’Esports de Son Moix amb la participació dels dos equips palmesans de LEB Plata: Fibwi Palma i Palmer Bàsquet.

En aquest sentit, el batle, Jaime Martínez Llabrés, ha destacat que “la coincidència de tots dos conjunts en una mateixa competició ens fa somiar amb una temporada apassionant, de la qual aquest Trofeu Ciutat de Palma pretén ser un començament il·lusionant i engrescador”.

Per la seva banda, el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha recordat que es tracta d’un dels trofeus “amb més longevitat dintre de l’àmbit de l’esport balear”.