Publicador de continguts


El Club Voley Palma disputarà contra el Conecta Balear la nova edició del Trofeu Ciutat de Palma de voleibol masculí


26 de setembre de 2023

La competició tindrà lloc dissabte que ve, a Son Moix, i ha estat presentada aquest dilluns al llarg d’un acte presidit pel batle, Jaime Martínez Llabrés

Palma, 25 de setembre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns l’acte de presentació de la nova edició del Trofeu Ciutat de Palma Urbia Service de voleibol masculí, que es disputarà el pròxim dissabte, a les 18 hores, amb la participació del Club Voley Palma i el Conecta Balear Club Voleibol Manacor.

La cerimònia ha tingut lloc a la sala de plenaris de l’Ajuntament i també hi han estat presents el president de l’equip palmesà, Carlos García; l’entrenador, Abel Bernal, i jugadors i membres del cos tècnic, a més de la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné, i el gerent d’Urbia Service, Bartomeu Colom.

Per part del consistori, han assistit també a l’acte el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, que s’ha ocupat d’obrir la presentació amb la seva intervenció; el director general d’Esports, David Salom; i el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miquel Àngel Bennàsar.

Igualment, hi han fet acte de presència els regidors Rosario Sánchez Grau i Francisco Ducrós (PSIB), Neus Truyol (Més per Palma) i Lucía Muñoz (Grup Mixt).

El partit entre els dos equips mallorquins tindrà lloc a les pistes del Palau Municipal d’Esports de Son Moix, i suposarà, segons ha apuntat el batle de Palma, “l’oportunitat de gaudir del millor voleibol a càrrec de dos clubs que pertanyen a l’elit d’aquest esport”.

Jaime Martínez ha destacat també la “històrica” contribució del Voley Palma al desenvolupament d’una disciplina que, tal com ha remarcat, “manté una íntima relació amb la nostra ciutat des de fa molt de temps i que s’ha mantingut a través dels anys gràcies a la passió i la devoció que les noves generacions d’aficionats continuen sentint pel voleibol”.