Publicador de continguts


El Consell d’Infància i Adolescència de Palma visita el taller de Bicipalma


12 d’abril de 2024

Aquesta jornada atén una petició dels consellers i conselleres per a conèixer de primera mà el funcionament d’aquest servei municipal i proposar-hi millores

Els tècnics de Bicipalma dinamitzaren la visita amb un taller de manteniment i una gimcana

Palma, 12 d’abril de 2024.- Els membres del Consell d’Infància i Adolescència de Palma visitaren ahir horabaixa el taller de manteniment de Bicipalma, situat a un dels locals del parc de la Riera.

Aquesta visita atén una petició formulada pels consellers i conselleres d’infància per a conèixer de primera mà el funcionament d’aquest servei municipal i s’emmarca en el conjunt de visites a diferents serveis municipals que estan realitzant per a conèixer, valorar i poder realitzar propostes de millora.

El tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, juntament amb el director general de l’Àrea, Antonio Román, i la gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), Lydia Pérez, donaren la benvinguda i explicaren el servei de Bicipalma.

Durant la jornada els infants i adolescents gaudiren, a més, d’un taller de manteniment de bicicletes dinàmic a càrrec dels tècnics de Bicipalma i d’una gimcana amb la qual varen conèixer amb quines eines fan feina els operaris diàriament per a poder mantenir i reposar les bicicletes a diferents estacions.

El servei de bicicleta pública disposa de 85 estacions actives i un total de 930 bicicletes. Des de l’SMAP ja s’ha planificat la inversió per a arribar a les 101 estacions i sumar 150 bicicletes més.

 

Data darrera modificació: 14 d’abril de 2024