Publicador de continguts


El pròxim diumenge 16 se celebrarà al castell de Bellver el Diumenge de l'Àngel


11 d’abril de 2023

Palma, 11 d'abril de 2023.- El batle de Palma, Jose Hila, la regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, i la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Maribel Alcázar, han assistit avui a la presentació del Diumenge de l'Àngel, que es farà el pròxim 16 d'abril al castell de Bellver.

Les activitats arrencaran a les 11 h del matí amb la pujada des de les portes del castell acompanyats pels Xeremiers de Palma i la benvinguda als marxaires amb la plantada dels gegants de Son Rapinya, Son Cladera, Son Espanyolet, l'Obra Cultural Balear, dels capgrossos des Molí del Rafal-Viver, dels capgrossos del Rafal Vell, dels gegants i capgrossos de la Sala i del Drac de na Coca al vial del castell.

Fins a les 17 h hi ha programades un seguit d'activitats com exposicions, torneig de simultànies d'escacs, monòlegs històrics amb personatges rellevants de la història del castell, ball en línia, un concert del Cor de Son Dameto o una ballada popular, entre d'altres.

Hi ha, també, un ampli ventall de propostes adreçades als més menuts, com l'espectacle de Circ Bover "Soc el teu àngel de la guarda", jocs infantils, cavallets ecològics, una demostració de tir de fona, etc.

La Policia Muntada de Palma, per la seva banda, farà jornada de portes obertes als estables que té al recinte del castell i organitzarà, també, un parc infantil de trànsit.

Les activitats es divideixen en sis espais diferenciats: el vial de davant el castell, el recinte del castell, el pati interior del castell, l'esplanada de l'aparcament, l'escenari de l'esplanada de l'aparcament i les dependències de la Policia Local de Palma.

A les 13.30 h es farà la tradicional passejada de l'Àngel, que arrencarà i finalitzarà a les escales del castell.

Les activitats han comptat amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, que ha participat activament en l'organització.

L'Empresa Municipal de Transports posarà un servei de bus llançadora gratuït per a totes aquelles persones que vulguin pujar al castell. Tindrà una freqüència de 10 minuts aproximadament, des de les 10:30 del matí fins a les 17 hores. Sortirà del carrer de Camilo José Cela.

L'EMT també oferirà visites guiades infantils a dos autobusos nous d'exposició, a l'esplanada de l'aparcament així com disposarà de jocs infantils de mobilitat sostenible.

Data darrera modificació: 16 de juny de 2023