Publicador de continguts


El regidor Alberto Jarabo visita la seu de l'associació "Ángeles sin alas"


14 de novembre de 2019

L'entitat serà l'encarregada d'encendre els llums de Nadal a Ciutat enguany

Els infants amb malalties cròniques o en cures pal.liatives i les seves famílies estan il.lusionats de protagonitzar aquest moment

 

Palma, 14 de novembre de 2019.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha visitat avui la seu de l'associació "Ángeles sin alas", encarregada de protagonitzar l'encesa dels llums de Nadal d'enguany a Ciutat.

L'entitat, que va ser escollida per la ciutadania mitjançant un procés participatiu, treballa amb infants amb malalties cròniques o en cures pal.liatives i les seves famílies, fent-los costat i millorant la seva qualitat de vida fins al darrer moment.

"Ángeles sin alas" va néixer el 2013 a proposta de l'equip de la Unitat de Serveis Pal.liatius Infantils de l'Hospital de Son Espases per tal que les dificultats econòmiques no suposassin un escull per a aquestes famílies. Mitjançant diferents programes financen tractament de musicoteràpia, pròtesis, material ortopèdic, acompanyament... tot allò que pugui facilitar el dia a dia dels infants malalts.

Segons ha destacat el regidor, "és molt important visibilitzar la feina que fan, de manera desinteressada, amb una tasca especialment complexa." Des de l'Ajuntament estam molt satisfets què siguin ells els responsables d'encendre els llums de Nadal, un moment màgic del qual farem partícips aquestes famílies que tan il.lusionades estan d'haver estat escollides. Palma és una ciutat que té molt present la importància de cuidar de la resta"

La treballadora social d'"Ángeles sin alas", Margalida Ferrando, ha subratllat que "per a l'associació suposa una molt bona oportunitat per a visibilitzar la feina que feim, ja que majoritàriament ens finançam amb donatius particulars. Volem, a més, aprofitar per a encoratjar aquelles persones que vulguin implicar-se a donar-nos un cop de mà. Necessitam voluntaris per a fer tasques de divulgació i també gent qualificada que ens ajudi en el seu temps lliure a atendre els nostres usuaris"

Nou persones integren l'associació, que el 2018 va oferir els seus serveis a 16 famílies de les Illes.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022