Publicador de continguts


Divendres arranca Cinema de Barri


5 de juliol de 2022

Palma, 5 de juliol de 2022.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, han presentat avui l'activitat Cinema de Barri, que arrancarà el divendres dia 8 al parc de la Riera. Aquesta iniciativa, posada en marxa des de l'Àrea de Participació Ciutadana, permetrà que durant sis setmanes es projectin un total de 12 pel.lícules a tres endrets de la ciutat, això són el parc de la Riera, el parc de Son Gibert i el parc de la Fertilitzadora.

A l'edició d'enguany s'aposta per la projecció a parcs públics, en els quals l'aforament és major. Traslladen, a més, l'activitat, més enllà del centre de la ciutat donant protagonisme a les barriades de la perifèria. Recordem que l'any passat, per mor de les restriccions sanitàries de la pandèmia de la covid-19, l'aforament era limitat i esdevenia imprescindible la reserva prèvia. Actualment no cal reservar.

Es projectaran quatre pel.lícules a cadascun d'aquests espais (dues en castellà i dues en català amb subtítols en castellà).

El regidor Alberto Jarabo ha valorat que "celebram la tercera edició de Cinema de Barri. Una proposta que va néixer durant la pandèmia amb l'objectiu d'ampliar l'oferta cultural de la ciutat i descentralitzant les activitats fent-les arribar als barris de l'extraradi. Això, a més, complementa el programa d'activitats d'estiu de les diferents associacions de veïnats."

Les projeccions arrancaran aquest divendres dia 8 al parc de la Riera a les 22 h amb l'estrena de La casa del reloj en la pared. L'endemà, dia 9, al mateix espai es projectarà Súper López. La setmana següent, Wonder i La Ponyo al penya-segat. Dia 22 de juliol es traslladen les projeccions a Son Gibert amb Spirit: Indomable, Els Croods: Una nova era, Padre no hay más que uno 2: la llegada de la suegra i Space Jam: Nuevas leyendas. El 5 d'agost el cinema arriba al parc de la Fertilitzadora amb El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares, El parc màgic, El nadó en cap: negocis de família i Abominable.

L'activitat, promoguda des de l'Àrea de Participació Ciutadana, té un cost de 16.289 euros i té per objectiu atracar el cinema a les diferents barriades de la ciutat.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022