Publicador de continguts


Els comerços d'articles d'esport, juguetes i llibreries ja poden adherir-se a la campanya de bons socials posada en marxa per Participació Ciutadana


2 de setembre de 2021

L'Ajuntament de Palma destinarà 210.000 euros a aquests bons, que tindran un valor de 40 euros i es lliuraran entre les famílies més vulnerables de la ciutat que tenguin menors de catorze anys

Jarabo: "Feim una crida als comerços a adherir-s'hi perquè aquesta és una iniciativa amb un doble vessant; donar suport al petit comerç de Palma i garantir que els infants de Serveis Socials tinguin almanco un regal per Nadal i Reis"

Palma, 31 d'agost de 2021.- Fins al pròxim 13 de setembre està obert el termini de presentació de sol.licituds de comerços interessats a adherir-se a la campanya de bons socials 2021.

El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, juntament amb la directora general de l'Àrea, Clàudia Costa, han visitat durant aquestes setmanes diversos comerços per a engrescar-los a participar en aquesta iniciativa. Jarabo ha fet una crida perquè els comerços s'hi sumin. "El comerç de proximitat és clau en els entorns urbans per a la generació d'ocupació i desenvolupament local i, en aquests moments, sobreviu en unes condicions crítiques. Amb aquesta subvenció es pretén augmentar el volum de vendes d'aquest tipus d'establiments i, a la vegada, volem garantir almanco un regal per a la campanya de Nadal i Reis entre infants usuaris dels Serveis Socials", ha explicat el regidor.

Fins al pròxim 13 de setembre està obert el termini per a facilitar als establiments interessats a participar-hi inscriure's en aquesta iniciativa. Els establiments beneficiaris han de ser comerços d'articles d'esport, juguetes i llibreries.

L'Ajuntament de Palma destinarà 210.000 euros a aquests bons que tenen un valor de 40 euros i que es podran bescanviar a les botigues d'esports, juguetes i llibres que s'hagin adherit a la iniciativa.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022